Liczba postów: 897
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Co by nie zakładać nowego tematu a tyczy się to w sumie okresu przygotowawczego to tak jak zapewne większość już wie, planowany jest sparing na Bułgarskiej z FC Porto.
Liczba postów: 783
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Jednak meczu z Porto nie będzie. Szkoda.
Liczba postów: 783
Reputacja:
24
Czyli i z kontuzją to został tylko Ali a reszta na full
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Nie wiem jak młody Jakóbczyk.
Liczba postów: 208
Reputacja:
17
Powiem Wam, że nie podoba mi się to nie pozwolenie na treningi dla tych kilku piłkarzy.
Nadal mają kontrakt z klubem, nawet jak ich tu nie chcemy. Jasno zakomunikować, że nie będą brani pod uwagę w sparingach ale dlaczego aż tak ograniczać?
Rozumiem wymuszenie transferu ale czy korona by im z głowy spadła gdyby mogli trenować?
Jeszcze wychowanek i ktoś kto dał nam mega dużo w te kilka sezonów.
Jakby im zależało na grze to i tak szybko poszukają kogoś a tak bez treningu jest to też trudniejsze. Mając świadomość, że nie pograją też w lidze i tylko trybuny pewnie tak czy inaczej podziała.
Nie podoba mi się to za bardzo tym bardziej, dr zdarzają się sytuacje gdzie ktoś gościnnie czasem trenuje jak kiedyś Gumny.
Liczba postów: 587
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
Podchodzę to tego racjonalnie i nie widzę żadnych niestosowności- skoro nie wiążesz z Zawodnikiem przyszłości lub Zawodnik nie wiąże z Klubem to zwyczajnie szkoda czasu wszystkich zainteresowanych. Napiszę więcej- jest to nawet pewne zakłócenie rytmu pracy. W prawie pracy jest nawet to usankcjonowane i nazywa się zwolnienie z obowiązku świadczenia pracy. Przypadek Gumy jest zupełnie inny - tu zarówno Zawodnik jak i Klub widzieli przyszłość.