Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
(Wczoraj, 14:10)rojber napisał(a): To nie jest wiedza tajemna, praktycznie w każdym artykule dotyczącym Milica jest zawarta informacja, że nie rozpoczął przygotowań do nowego sezonu z Lechem.

A w którym miejscu ja spytałem, czy Milić rozpoczął przygotowania z Lechem? Pytanie naprawdę nie jest skomplikowane, żeby tak przestrzelić z odpowiedzią. 

Na stronie oficjalnej jest info, że nie ma go w ogóle w Poznaniu i przyszłość wyjaśni się wkrótce, co mi wygląda na wypad na rozmowy z potencjalnym nowym klubem, może nawet dogranie tematu. Dlatego spytałem, skąd w ogóle wałkowany tutaj temat zakazu i rozkminki, czy klub zrobił dobrze, czy może źle...

Odpowiedz
To kurwa może rozwiń w takim razie o co Tobie chodziło z pytaniem "Skąd info, że ma zakaz?" O jaki zakaz Tobie chodzi? Lewoskrętu czy może zakaz prowadzenia pojazdu? Ja pierdole jak Ty mnie wkurwiasz to głowa mała. Pan mądrala od jebanych siedmiu boleści.

Odpowiedz
(22-06-2026, 07:52)rojber napisał(a):  Oprócz nich wiadomo nie ma Aliego no i zakaz udziału w treningach ma Milić do momentu podpisania nowego kontraktu. 

Ty człowieku  jesteś normalny? Mnie się pytasz o jaki zakaz chodzi i każesz to jeszcze rozwijać? Masz elementarne problemy z czytaniem ze zrozumieniem i zrozumieniem samego siebie. Cała strona albo i więcej klepane o tym, czy klub zrobił dobrze czy źle, zakazując treningów, gdzie sam o tym zakazie wyskoczył i jeszcze wyjeżdża z takim tekstem...Pyszne:-)

Odpowiedz
No właśnie, gadka jest o zakazie w udziale treningów bo nie podpisał kontraktu. Ty się pytasz skąd info o zakazie. Z racji tego, że jesteś osobą, która na wszystko potrzebuje dowodów, analiz czy badań to od razu uznałem, że oczekujesz konkretnego źródła gdzie piszą/mówią o tym, że Milić nie weźmie udziału w przygotowaniach. Odpisałem, że wszędzie w sumie piszą. Po czym Ty wyskakujesz i pyszczysz, że o co mi chodzi. No ja pierdole, nikt nie siedzi w tej Twojej skomplikowanej głowie. Nawet jeśli można było inaczej odebrać te Twoje krótkie pytanie o zakazie to wystarczy normalnie odpisać a nie pizgać górnolotnymi mądrościami. Także z normalnością to tutaj ma kto inny problem.

Odpowiedz
Na rozkminki o zakazie spytałem o to, gdzie o tym zakazie ktoś napisał, bo szukałem i nawet nieprzychylne źródła zarządowi, jak kkklech.com, nie wspomniało o niczym takim. Wtedy dostałem odpowiedź " to nie wiedza tajemna, że nie trenuje". Na to nie zacząłem o nic pyszczyć , tylko zdumiony spytałem, skąd w ogóle założenie, że ja nie wiem, że nie trenuje? Wtedy wyskakujesz z kurwami i jeszcze pytasz z czapy, o jaki zakaz chodzi, gdzie sam z tym zakazem wyskoczyłeś rozpoczynając wątek.

Skoro pytanie, skąd info o zakazie, o którym było pisane w wielu postach wcześniej, jest, jak to ująłeś, zbyt skomplikowane, to nie mój problem. Ale to jest raczej problem wyimaginowany na potrzeby rozmowy, bo jak widać, źródła informacji o tym zakazie nadal nie ma i raczej już nie będzie, bo być po prostu nie może. I tutaj tkwi cały problem .EOT.

Odpowiedz
Co do źródła nie ma problemu, ja to wyczytałem w artykule głosu wielkopolskiego, przewinął mi się również post na facebooku z transfery.info gdzie również dodali tą informacje i wydaje mi się, że meczyki.pl również o tym napisały. Wszędzie pisali, że ma to związek z brakiem podpisu na kontrakcie, nikt nie pisał, że leci na rozmowy z nowym klubem. Tym bardziej, że informacja jest też taka, że sam zainteresowany czeka za lukratywną ofertą co może sugerować, że póki co zainteresowania jego usługami nie ma. Oczywiście transfery lubią ciszę i może być tak jak piszesz, że jednak prowadzi z kimś rozmowy i dlatego nie bierze udziału w przygotowaniach. Jednak przesłanek w przestrzeni medialnej sugerujących takie rozwiązanie nie było żadnych, stąd mocne przekonanie o zależności brak podpisu=brak treningów.
Daliśmy sobie po razie, EOT.

Odpowiedz
Czego nie rozumiesz Icek. Chłop ma jeszcze tydzień kontraktu nie podpisał nowego wiec dostał info, że spoko siano wpadnie ale do roboty nie przychodzi. Jest to logiczne. Po pierwsze trener może coś nowego przekazywać, wiec w razie czego nie ma sensu sprzedawać info potencjalnemu wrogowi po drugie zrobi on coś komu albo jemu coś zrobią i będzie dym. Także decyzja jak najbardziej słuszna.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Luqu, Moko, 4 gości