Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Bartłomiej Barański spędzi najbliższy sezon w Odrze Opole.
Liczba postów: 530
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Niesamowita sprawa z Lismanem. I to po tak długotrwałej kontuzji...
Liczba postów: 1,047
Reputacja:
25
Czyli pierwszy haczyk @Zabal, wart 2 miliony euro.
Liczba postów: 244
Reputacja:
9
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez hif.)
Te 2 miliony to w idealnym momencie wpadają, jedziemy po kota na 6-tkę panowie.
A, i faktycznie fajny tekst Janczyka o Yegbe, ciekawy, dający nadzieję, że to faktycznie będzie solidny zawodnik. Widać że teraz Janczyk jest tym z bardzo nielicznych, którym klub poprzez skauting coś popuszcza pary. Często powtarza opinie ludzi z tego działu. To ciekawe bo przynajmniej daje pogląd dlaczego takiego zawodnika wybrali a nie innego.
Ja mam w ogóle czutkę, że w tym sezonie Agnero +10 bramek.
Liczba postów: 62
Reputacja:
1
Szkoda Lismana, uważam, że miał całkiem niezły potencjał, musiał tylko trochę okrzepnąć i przestawić się z juniorskiego grania, które zbyt często prezentował. No i druga szkoda, że robi sobie krzywdę odchodząc za granicę, nie jest na to gotowy, no ale jego decyzja, jeśli kwota jest prawdą to należy sobie powiedzieć, że trudno i szykować innych wychowanków
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
No to teraz pytanie co z .. Miliciem ??
Liczba postów: 1,918
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
jakoś nie chce mi się wierzyć w ten 2 mln za Lismana. Poczekamy - zobaczymy.
Odnośnie "szkoda", to nie wiem, to tylko pokazuje, jaki potencjał i już umiejętności obecnie musi mieć u nas młody zawodnik, żeby mieć szansę na grę i konkurowanie z Palmą czy Bentsgssonem. Dużo się jednak zmieniło, to chyba najlepszy dowód. A Kornel miał spore ograniczenia i ktoś musiał stwierdzić, że będzie się bardziej marnował, pozostając tutaj.
Ale zobaczymy czy to prawda