Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Odnośnie transferów: Klub właśnie poinformował o sprzedaży Bąkowskiego do Chrobrego Głogów z gwarancją.. pierwszeństwa do odkupienia w ciągu 2 lat.

Czyżby Mrozek jednak został jako nr 2 na ławce?

Odpowiedz
Chcą postawić mocniej na Pruchniewskiego aczkolwiek to człowiek nie sprawdzony w boju.

Odpowiedz
Ktoś widział jak ten Pruchniewski broni? Potrafi?

A co do Filipa to typowy przykład chłopaka gdzie siano nie gra. Jego historia to przepychanie przez kolejne szczeble akademii za hajs ojca. Do eklapy się udało potem było coraz gorzej, coraz słabiej takim sianem, żeby normalny trener a nie ktoś jak Rumak to tatuś nie dysponował wiec w pierwszym składzie skończył się granie. Irytował przechodzeniem obok meczu w końcu poszedł w siną dal i tyle. Za rok lub dwa jakieś Tychy go zgarną. Zanim zlecą się obrońcy Filipka, że jak to tak przecież on to i tamto. Innych na podobnym poziomie z Lecha szybciutko odpalono. Nie było 20 szans. Nie było a może jeszcze sezon pogra. A może inna pozycja. Było nara i tyle.

Odpowiedz
A Van Den Brom to normalny trener? Przypomnę, że u niego Marchwiński grał najlepiej.

Odpowiedz
Do Kadry też go powołali za hajs taty?
Za bardzo się tu po nim jedzie ale zgoda, że to nie poziom intensywności na obecnego Lecha.

Odpowiedz
Do kadry dostał powołanie na zachętę tak jak i miliony innych graczy. Gdzie ich teraz masz? Gdzie masz tych orłów? No brak. W kadrze się nie utrzymał.

Zresztą widzę, że boli was to że ktoś napisał prawdę o nim. No cóż takie są fakty a, że grał? A kto miał grać. jak już w niego zainwestowano to chciano go wypchnąć. A przykład Lismana (znacznie lepszego według mnie) pokazuje, że zawsze znajdzie się jakiś amator.

A Filip co.. poszedł do Włoch parasol się skończył (tak wiem kontuzja) ale obecnie jest do odpalenia. Jakby ktoś z nim wiązał przyszłość to odpalali by go?

Fakt jest taki, że to nie był piłkarz na Lecha i nie będzie mam nadzieje. Życzę mu powodzenia w Cracovii czy gdzie on tam pójdzie.

Odpowiedz
Wobec Marchewy były ogromne oczekiwania, od zawsze było trąbione, że to wielki talent i nie wiadomo za ile odejdzie. Może jakby nie było wokół niego tyle ,,hajpu" to teraz nie byłoby ,,hejtu" i ,,mowy nienawiści". Ja go lubiłem, cały czas czekając na eksplozję możliwości. Dobrze grał tylko od meczów z Bødo do końca sezonu. Chyba jeszcze strzelił w Kownie.

Odpowiedz
@Skorpion a skąd masz takie info, że ojciec Bąkowskiego płacił komuś kasę za to by jego syn grał?

Odpowiedz
Bąkowski to Krzysztof.

Odpowiedz
Nie no, z tym Filipem Marchwińskim to z tym przepychaniem, itd. to bym nie przesadzał. Był uznawany za bardzo duży talent, ten ostatni sezon w Lechu miał solidny, wywalczył transfer za granicę. Nie udało mu się, nie mu pierwszemu i nie ostatniemu. Ja mu życzę, aby się w Polsce odbudował w jakiejś Cracovii czy innej Arce i niech zarabia na życie i gra. Z jego motoryką, tak jak pisałem, na zachodzie kariery nie zrobi pewnie, ale może jeszcze w przyszłości jakiś fajny kontrakt na Cyprze czy w Turcji ogarnie. Myślę, że jego kariera to marzenie większości chłopaków z akademii Lecha Poznań. Wink

A w ogóle z innej mańki. Urbański Kacper rozwiązuje kontrakt z Legią Warszawa. Może pomysł głupi, ale mam takie wrażenie, że w ofensywnie grającym Lechu Urbański mógłby odpalić, ma styl gry podobny do Sousy. A jakby go tak zgarnąć do nas? Za moment będzie miał kartę na ręku, jakby go spróbować wrzucić do dobrze działającej maszyny Nielsa? Co sądzicie?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Kefas9494, rojber, Sultan, TonyJJ, 14 gości