Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Za darmo uczciwa cena. Ja bym spróbował. Ryzyko zerowe, a nuż Zimny go odbuduje. Plus w Legie z bodiczka. No niemal win-win

Odpowiedz
Tylko że ten Urbański to on chyba za bardzo biegać nie umie. Dobrze mi się wydaje? Przehajpowany grajek z fajną techniką, ale raczej do podwórkowego grania. Raczej nie jest przypadkiem, że został odpalony przez Monzę, gdzie praktycznie nie wąchał trawy. Ciągle się zwraca uwagę na intensywność przy naszych kolejnych transferach. Nie wiem, co on by miał u nas robić.

Odpowiedz
Takie to czasy nastały, że obecnie z Legii to chyba żadnego zawodnika bym nie widział u nas.

Odpowiedz
@skorpion w 2019 też ojciec wbił go na listę Guardian top 60 piłkarskich talentów świata rocznik 2002?
Zluzuj chłopie gacie z tym ciśnięciem po nim.

Odpowiedz
Skorpion to ma ciśnienie na wszystko na co można ponarzekać. Z uwagi, że w Lechu teraz nie wygląda to źle, to czepił się czegoś innego Wink

Może czas wrócić do tematu, chociaż tutaj wśród kumatych na temat Lecha wyjątkowa cisza.

Odpowiedz
(26-06-2026, 10:00)Icek napisał(a): Tylko że ten Urbański to on chyba za bardzo biegać nie umie. Dobrze mi się wydaje? Przehajpowany grajek z fajną techniką, ale raczej do podwórkowego grania. Raczej nie jest przypadkiem, że został odpalony przez Monzę, gdzie praktycznie nie wąchał trawy. Ciągle się zwraca uwagę na intensywność przy naszych kolejnych transferach. Nie wiem, co on by miał u nas robić.

No właśnie jak patrzę na dane, to nie do końca źle z tą intensywnością. To, że u Papszuna mu nie pójdzie to było wiadomo, nie pierwszy młody się odbił. 21 lat, spory potencjał. Będzie zapewne Korona albo Górnik, a ja mimo wszystko bym spróbował go u nas do rotacji na 10.

Odpowiedz
Zastanawiający ruch - gdyby się udało gościa porządnie uformować to dlaczego nie? Dla mnie musiałby być lepszy od naszych 21 latków z akademii a chyba takich jednak nie mamy. Pytanie na jaką pozycję i czy nie taka typowa zapchaj dziura. Wyraz twarzy jednak taki jakby ciągle był najarany. Jeżeli zgodziłby się na rolę zmiennika to takiego gościa z takim jednak doświadczeniem to ciężko szukać.

Papszun lubi rzeźników więc Urbański od początku nie pasował do jego stylu.

Odpowiedz
pytanie tylko ile kolo chce / musi zarabiać...

Odpowiedz
(26-06-2026, 10:56)Mosina napisał(a): pytanie  tylko ile kolo chce / musi zarabiać...

Górnik raczej kominów nie robi, Korona pewno więcej może zapłacić. Z tydzień się porozgląda i wyląduje w Zabrzu na krótkim kontrakcie, żeby się potencjalnie w pucharach podpromować.

Odpowiedz
(26-06-2026, 10:53)Zabal napisał(a): (...) Wyraz twarzy jednak taki jakby ciągle był najarany. (...)

O to, to. Jak na moje gościu ma jakąś depresję, bardzo smutny widok przyglądając się jego zapadniętej twarzy bez grama emocji. Z tego względu typ zdecydowanie odpada jako kandydat do gry w Lechu. Intensywność i fizyczność to jedno, ale mental i duch to druga strona w drodze do sukcesu, równie ważna. Ja bym nie ryzykował. Jeszcze zarazi w szatni i chłopaki złapią dolinę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 12 gości