Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
A w ogóle 32 letni Chorwaci mogą liczyć na dobre kontrakty z krajów arabskich?

Odpowiedz
Antonio Milic już u nas nie zagra- oficjalnie.

Odpowiedz
Jego wybór. Minimalna rysa pozostanie chodzi o styl pożegnania. Ale dzięki za wszystko!

Odpowiedz
Lisman też odchodzi, jeśli prawdą są te kwoty to nieźle.
Coś mi w jego osobie nie pasowało, nie wiem co - może to niesprawiedliwa ocena natomiast grą niestety się nie bronił. Wyglądał jak wchodzący do zespołu junior a on ma już 20 lat. Myślę, że ma dużo większy potencjał niż pokazuje. Oby ten transfer wyszedł mu na dobre Smile

Odpowiedz
(27-06-2026, 11:29)Antonio napisał(a): A w ogóle 32 letni Chorwaci mogą liczyć na dobre kontrakty z krajów arabskich?

Na pewno mogą liczyć na kontrakt w WieczystejWink

Odpowiedz
Swoją drogą ciekawy jestem młodszych adeptów sztuki piłkarskiej z naszej Akademii. Liczę szczególnie ja Jakóbczyka, że dostanie realną szansę w meczach. Podobnie czuje, że Janyszka szybko stanie się realnie naszym stoperem numer trzy kosztem Skrzypy i Douglasa.

Odpowiedz
Gmur i Dudek kolejne przygotowania z jedynką mam nadzieje, ze w tym roku pograją więcej.

Odpowiedz
Oni chyba idą na wypożyczenie i Niels ich nie zabiera do Wronek.

Odpowiedz
Kadra Lecha Poznań na zgrupowanie:

Bramkarze: Mateusz Lis, Bartosz Mrozek, Mateusz Pruchniewski, Wiktor Obremski, Aleks Olsztyn.

Obrońcy: Piotr Bartczak, Alex Douglas, Joel Pereira, Robert Gumny, Michał Gurgul, Hubert Janyszka, Wojciech Mońka, João Moutinho, Mateusz Skrzypczak, Terry Yegbe.

Pomocnicy: Leo Bengtsson, Karol Delikat, Sammy Dudek, Tymoteusz Gmur, Daniel Håkans, Filip Jagiełło, Antoni Kozubal, Radosław Murawski, Luis Palma, Pablo Rodríguez, Patrik Wålemark, Gísli Thórdarson .

Napastnicy: Yannick Agnero, Mikael Ishak, Kamil Jakóbczyk, Allahyar Sayyadmanesh, Wojciech Szymczak.

Odpowiedz
5 bramkarzy to chyba sugestia dla Mrozia, żeby długo nie zajmował swojego slotu Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości