Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Mi się nie mieściła w głowie ta pogłoska. Może faktycznie u nas za mało szans dostawał i po prostu konkurencja była zbyt mocna. Życzę mu jak najlepiej i jak najwięcej gry w nowym klubie

Odpowiedz
(27-06-2026, 22:11)strzelisty jupiter napisał(a):
(27-06-2026, 19:58)Róża napisał(a):
(27-06-2026, 14:51)strzelisty jupiter napisał(a): Oksymoron.

Powinieneś wiedzieć, co jest w życiu pewne.

Nie musi być pewne żeby odstraszało. Wystarczy prawdopodobieństwo. Jest więc duże prawdopodobieństwo, że skończyłoby się jak w przypadku Charpentiera w Cracovii, który zresztą swego czasu był u nas na tapecie i byli zwolennicy na tym forum.
Czyli jesteś na nie. Ja jestem na tak.

Odpowiedz
(27-06-2026, 22:13)secret napisał(a): Mi się nie mieściła w głowie ta pogłoska. Może faktycznie u nas za mało szans dostawał i po prostu konkurencja była zbyt mocna. Życzę mu jak najlepiej i jak najwięcej gry w nowym klubie

Miał pecha z kontuzją, dlatego mało szans. Włosi ponoć od dawna go obserwowali 
Swoją drogą to świetny przykład scoutingu juniorów - chłopak z Pogoni i Fase wypatrzony i skuszony przez naszych. Trzeba więcej tego typu ruchów.

Odpowiedz
(27-06-2026, 23:10)Róża napisał(a):
(27-06-2026, 22:11)strzelisty jupiter napisał(a):
(27-06-2026, 19:58)Róża napisał(a):
(27-06-2026, 14:51)strzelisty jupiter napisał(a): Oksymoron.

Powinieneś wiedzieć, co jest w życiu pewne.

Nie musi być pewne żeby odstraszało. Wystarczy prawdopodobieństwo. Jest więc duże prawdopodobieństwo, że skończyłoby się jak w przypadku Charpentiera w Cracovii, który zresztą swego czasu był u nas na tapecie i byli zwolennicy na tym forum.
Czyli jesteś na nie. Ja jestem na tak.

A o kim piszecie

Odpowiedz
Moder.

Odpowiedz
Nie sądzę by Lisman dostawał za mało szans. Owszem kontuzja mu przeszkodziła ale od wiosny 2025 regularnie wchodził w każdym prawie meczu i zazwyczaj zawodził. Niestety Lech to nie przedszkole i jeśli od razu nie wskakujesz na jakiś poziom to trudno by naszych "skrzydłowych", których mamy mocnych sadzać na ławie.

Niestety prawie zawsze co wszedł na boisko odstawał wg mnie. Dobrym ruchem miało być to wypożyczenie by się ograł, przeszkodziła kontuzja ale teraz z perspektywy czasu chyba wiedział co się będzie działo dlatego poddał się tej operacji. Sądzę tak bo komunikat wtedy mnie zaskoczył bo przecież wypożyczenie itp a ten nagle uraz, z którym niby grał całą jesień.

Życzę powodzenia bo potrzebuje ogrania, niestety u Nas nie miał na to szans.

Odpowiedz
Oby mu się wiodło

Odpowiedz
A ja tam w niego wierzę, że da radę i jeszcze będziemy mieli z niego pociechę.

Odpowiedz
Celem kibica Lecha jest wiara i wspieranie każdego wychowanka który jest jest durniem jak Oskar Tomczyk i ten drugi którego nie pamiętam z nazwiska.

Odpowiedz
Lisman jest wychowankiem Pogoni, urodził się w Szczecinie, więc z dużym prawdopodobieństwem kibicuje też Portowcom. Ja bym kibicował gdybym był ze Szczecina.
Może w prawie sportowym jest naszym wychowankiem, ale co mu tam w sercu kołacze, wie tylko on. To tak jak Ishak jest formalnie Szwedem, ale czy się nim czuje?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: DJ89, raszko, 15 gości