Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Liga Typerów MŚ 2026
Tryb drzewa
Nsnp! Kilka meczów za 7 pkt trafisz i jeszcze nie tylko puchary są mozliwe. Jest bardzo płasko Wink

Odpowiedz
Ja tam widzę dwie płaskie tabele. Od Zabala w dół jest walka o utrzymanie na forum, a od Kefasa9494 w górę o bycie adminem. Wink

Odpowiedz
(28-06-2026, 23:04)strzelisty jupiter napisał(a): Ja tam widzę dwie płaskie tabele. Od Zabala w dół jest walka o utrzymanie na forum, a od Kefasa9494 w górę o bycie adminem. Wink

Ja to taka Wisła Płock. Ani walka o puchary ani walka o utrzymanie. Big Grin

Odpowiedz
Sorry, zarąbałem się znowu. Szczerze to tego mundialu mało co oglądam, martwy sezon ekstraklasowy, więc i o forum zapominam i zupełnie mi to typowanie z głowy wyleciało.

Jeśli chcesz, to możesz mnie jeszcze uwzględnić na finisz, jak już Ci się pomiesza i nie chce liczyć, to luzik bez spiny, możesz mnie zdegradować Big Grin I wrzucam od razu całość 1/16

Brazylia 3:1 Japonia
Niemcy 2:0 Paragwaj
Holandia 1:1 Maroko pd. 2:2, k. Holandia
WKS 1:2 Norwegia
Francja 3:0 Szwecja
Meksyk 1:1 Ekwador pd. 1:1, k. Meksyk
Anglia 2:0 DR Konga
Belgia 1:2 Senegal
USA 1:1 BiH, pd. 2:1
Hiszpania 2:0 Austria
Portugalia 1:1 Chorwacja pd. 2:2, k. Chorwacja
Szwajcaria 1:1 Algieria, pd. 1:1, k. Szwajcaria
Australia 2:1 Egipt
Argentyna 3:0 Republika Ziel. Przylądka
Kolumbia 1:1 Ghana, pd. 1:2

Odpowiedz
I tym sposobem Kleju rozpoczął typowanie pozostałych meczów 1/16.
Dopisałem Cię do listy, przepisując niestety punkty z poprzedniej tabeli, bo ostatnich spotkań grupowych i wczorajszego play-offa nie obstawiałeś. Smile

Odpowiedz
Najważniejsza jest  zabawa, ja widziałem póki co trzy mecze - dwa Chorwatów i Francja Norwegia- myślę że większość kresli wyniki tak jak ja, na podstawie historycznej wiedzy.
Proponuję by stworzyć Ligę Typerów gdy zacznie się Ekstraklasa czyli temat dobrze nam już znany i bardziej interesujący. Można to zrobić na dwa sposoby- taki jak w tym przypadku albo utworzyć Drużynę w Fantasy i założyć Ligę Prywatną - wtedy odejdą kwestie rachowania wyników.

Odpowiedz
Można też skorzystać z kicktippSmile na ekstraklape jestem chętnyWink

Odpowiedz
ja też jakby co Smile

Odpowiedz
i ja Smile

Odpowiedz
Fajna sprawa z tą Eklapa naszą. Jak wypali to ja w to wchodzę

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości