Liczba postów: 1,094
Liczba wątków: 28
Reputacja:
40
Zmieniając nieco temat to Aarhus zremisowali w meczu towarzyskim z Viborgiem 1-1. Bramke dla Aarhus strzelił Jorgensen. Z tego co wyczytałem przy użycia translatora na ichniejszym forum to grało dużo młodzieży z czego najwięcej pochwał zebrali ŚO Camara (19latek z Mali) grający wcześniej w U19 i ŚP Hamza (czy jakoś tak, 19latek z Ugandy bodaj). O tym drugim piszą, że może na dłużej zadomowić się w pierwszej drużynie. Poza tym piszą, że ogólnie gra zespołu wyglądała dobrze, ofensywa kreowała sytuacje, mieli chyba karnego ale bramkarz Viborga obronił.
Kolejny sparing grają w niedzielę 5.07 z Motherwell
Liczba postów: 2,171
Liczba wątków: 17
Reputacja:
88
jestem bardzo ciekawy czy w tym sezonie zrobimy coś "inaczej" w tych meczach pucharowych. marzy mi się większy pragmatyzm, wzorem jest mecz z Szachtarem w Krakowie. Nasz najlepszy w całym sezonie w Europie. tylko potrzebujemy poprawić mecze u siebie, może pomoże fakt że gramy tym razem rewanż(e)? w Poznaniu.
Ale przeczuwam mega wyrównany dwumecz, na żyletki, może z dogrywką
Liczba postów: 1,314
Liczba wątków: 0
Reputacja:
30
Ja mam przekonanie graniczące z pewnością, że wygramy w Danii (0:2?) i bez przeszkód awansujemy. Pablo Rodríguez mnie w tym umacnia.
Liczba postów: 684
Reputacja:
14
01-07-2026, 23:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2026, 23:30 przez galis.)
Po pierwszym szoku związanym z pechowym losowaniem okrzepłem i zaczynam być spokojny. Łatwo nie będzie ale wszystkie atuty są po naszej stronie. Mamy rewanż u siebie a oni budują Drużynę trochę jak my w przeszłości. Po sporej rozbiórce żadnych transferów, łatanie pozycji tym co mają i czekanie na okazje. Niby w piątek mają ogłosić Jonssona - DP 33 lata z AEK wyceniany na 800 tysi. Poza tym Lens naciska na transfer tego Gifta Linksa.
Liczba postów: 2,171
Liczba wątków: 17
Reputacja:
88
kluczowe będzie zarządzenie przygotowaniami, mam nadzieję że sztab wie jak to zrobić, żeby połączyć fizyczność i świeżość. w perspektywie dużej ilości meczów o ogromnej wadze w 1,5 miesiąca.
myślę że musi zaprocentować kontynuacja, zarówno trenerska jak i zawodnicza. nie możemy tak źle wyglądać jak w zeszłym roku. to jedyne co mnie martwi, demony....
Liczba postów: 1,314
Reputacja:
30
W zeszłym roku była inna sytuacja: odejścia, kontuzje, wymuszenia i nie do końca uzupełniony skład. Teraz mamy komfort więc zobaczymy...
Liczba postów: 952
Liczba wątków: 3
Reputacja:
28
Proszę nie rzucajcie klątw na ten mecz. XD