Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Jeśli Milicowi było przykro bo przelicytował to trzeba było podpisać ten gorszy kontrakt ostatniego dnia i tyle. Najwidoczniej nie chciał a to, że mu przykro - każdemu by było po takim czasie odchodzić więc nie patrzyłbym, że to zachowanie było kwestią "przelicytowania".

Odpowiedz
Moder w Poznaniu. Jakaś sesja zdjęciowa, fotki patryka dziewczyna, która wielokrotnie fotografowała naszych piłkarzy i dla Klubu. No i następny kafelek na instagramie, wspominka z meczu, w niebiesko-białych barwach.
Tak tutaj zostawię, bez kontekstu Wink

Odpowiedz
(05-07-2026, 14:30)Harley napisał(a): Moder w Poznaniu. Jakaś sesja zdjęciowa, fotki patryka dziewczyna, która wielokrotnie fotografowała naszych piłkarzy i dla Klubu. No i następny kafelek na instagramie, wspominka z meczu, w niebiesko-białych barwach.
Tak tutaj zostawię, bez kontekstu Wink

Ale to byłaby bomba. Chociaż szansę to pewnie 5%. Kiedyś Włodar odpowiadał na pytanie czy jest szansa na Modera w Lechu to mówił, że nadal to nie ta półka.

Odpowiedz
Skoro Farmazon tak mówił to jednak jest szansa  Smile
@Koziołek w perspektywie tego że jeszcze nigdzie nie podpisał a jedyne kluby z którymi jest łączony to Wieczysta czy Pogoń to ja to odbieram jako świadomość że przelicytiwał. Czas pokaże i żeby nie było- nie mam w tym żadnej satysfakcji a jedynie smutek połączony z żalem. Kolega w poście wyżej słusznie zauważył- dla Piłkarzy w okolicach trzydziestki znalezienie kontraktu Lechx2 może graniczyć już z cudem

Odpowiedz
Przepraszam po co nam Moder? Oprócz klikbajtow dla klubu i portali?

Odpowiedz
(05-07-2026, 16:22)Mosina napisał(a): Przepraszam po co nam Moder? Oprócz klikbajtow dla klubu i portali?

Też nie do końca to rozumiem. W Poznaniu już od jakiegoś czasu przebywa, trenuje, jak kilku innych wychowanków, u Piotra Kurka Gatuno

Odpowiedz
Jakby co dołożę stówę do kontraktu Modzia miesięcznie i bez problemu namówię kilku ziomków.

Odpowiedz
Na leczenie przydadzą się każde pieniądze.

Odpowiedz
Tylko nie wiem czy ta stówa razem z koleżkami wystarczy

Odpowiedz
Każdy może dołączyć. A na leczenie Moder zarobił w Anglii.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, pacal, 25 gości