Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Liczenie na Modera obecnie to gruba ruletka. Moim zdaniem za duże ryzyko. Od czasu zerwania więzadeł w Brighton coś nie może zdrowotnie wrócić na właściwe tory. Życzę jemu oczywiście jak najlepiej, ale nie widzę tego, tu i teraz.

Odpowiedz
Szybko przestały wielu dyżurnym krytykom przeszkadzać transfery do Reha.
Moder niestety nie ma kolan, jest szklany. Nam trzeba sprawnego fizycznie byka na 6, a nie chłopaka o którego będziemy drżeć przy każdym starciu. Sory, trzeba być pragmatycznym, a nie myśleć życzeniowo.

Odpowiedz
Tylko on poza tym więzadłami i teraz plecami więcej problemów nie miał.
Ja bym brał Smile

Odpowiedz
Ale mamy przykład Alego który dał nam coś na plus pomimo tego, że jest szklany. Temat do rozważenia.

Odpowiedz
Ja tam uważam że takiego piłkarza jak Moder należy brać-jeżeli jest taka możliwość. On nam poziomu nie zaniży,a zdrowy daje gwarancję jakości. Nie sądzę też, że jak by miał być rozważany jego kontrakt to nasi dokladnie nie zweryfikowali by jego stanu zdrowia.

Odpowiedz
Weryfikować oczywiście można. W dniu badania może być wszystko w porządku, ale masz już tak styrany kontuzjami organizm, że lekkie wejście w nogi i wypadasz na miesiące. Bomba z opóźnionym zapłonem. Zdecydowanie wolę by wypożyczyli jakiegoś wymiatacza z końskim zdrowiem i wykupili go po sezonie, jak już się spłaci z nawiązką bejmami z Ligi Mistrzów. Tylko w piłkarzy bez historii poważnych kontuzji powinniśmy celować. Minimalizujesz ryzyko.

Odpowiedz
Nie kumam logiki gdzie Ali i Moder to ten sam praktycznie zestaw graczy kontuzjogennych - Ali - ok - Moder - nie ok.

Odpowiedz
Kontuzjogenna może być piłka nożna jako sport, piłkarz może być kontuzyjny lub podatny na kontuzje. Wink
Ja osobiście ani Alego bym nie przedłużał, ani Modera nie podpisywał. Masz rację - ten sam przypadek zawodnika, który często i na długo ląduje na kozetce.

Odpowiedz
A Jakub Tosik?  Smile

Odpowiedz
Generujący kontuzje. Siepacz. W sumie równiuśko sto kartek obu kolorów w całej karierze. Postrach nawet Paragwajczyków.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, Sultan, 23 gości