Liczba postów: 100
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Niemniej tam Senegal strasznie sfrajerzył, bo raz, że Belgia to drużyna zbliżona do ich poziomu, a dwa że do 85 minuty praktycznie nic nie grała.
Argentyna dla Egiptu to jednak inny poziom i też trzeba uczciwie przyznać, że do pewnego momentu afrykański bramkarz bronił jak w transie.
XG 2,8 do 0,98 to nie przypadek.
Liczba postów: 1,361
Reputacja:
32
Mogli odesłać Leo do domu jakby Trezeget podał a nie strzelał w boczną przy 2:0.
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
Czy był faul na Salahu? No nie wiem. Sytuacja odmienna od tej z ewidentnym stemplem na Argentyńczyku, gdzie Egipcjanin miał z tego ewidentną korzyść. W przypadku Salaha, piłka została mu skutecznie wytrącona, miał ją już za sobą nie mając już żadnych szans na dalsze pociągnięcie akcji. Argentyńczyk z resztą już ruszał w kierunku piłki i w tym momencie Salah potyka się o nogę przeciwnika i dosyć teatralnie upada. Na moje to tutaj rozpacz i cwaniactwo, próba wymuszenia faulu.
Reputacja:
32
A więc zaczynamy finałowy turniej ME z gościnnym udziałem 2 drużyn z Afryki i Ameryki Południowej.
Liczba postów: 1,813
Liczba wątków: 15
Reputacja:
72
Ciekawe czy jest cień szansy, by półfinały były już w pełni turniejem Euro.
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
Nie ma szans, z pary Maroko - Francja jedna afrykańska drużyna będzie w półfinale.
Liczba postów: 1,813
Liczba wątków: 15
Reputacja:
72
I to pewnie nawet ta bardziej afrykańska. Na tle tzw. Francji Maroko "blado wypada" w tym turnieju.
Reputacja:
32
Francja - Hiszpania i Szwajcaria - Norwegia.