Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Jeśli odejście Gurgula takie pewne, to powinien tu już być lewy obrońca. Nie chciałbym grać rewanżu Moutinho.

Odpowiedz
Nic nie jest pewne, to są normalne negocjacje. 
Z tego co słyszałem, to oferta dla Gurgula jest nawet ciekawsza, szczegolnie dla zawodnika. 
Ale i zawodnicy, i ich otoczenie i przede wszystkim klub wiedzą, że teraz rozstrzygają się sprawy ważniejsze, niż 1-2 mln eur w jedną czy drugą.

I z tego jestem na serio dumny, że dożyłem takich czasów.
Jeszcze tylko pragmatyczny dwumecz z Duńczykami i uwierzę, że dorośliśmy do poważnego myślenia o futbolu.

Odpowiedz
Jeżeli masz realny dostęp do takich informacji to super - ja jestem za stary by tak szybko wajchę przestawić - jak nie zobaczę to nie uwierzę.

Odpowiedz
Z programu Okno Transferowe na meczykach:
- Staszewski mówił w sumie to co na tweecie, że według jego informacji o ile oferty są o tyle jeszcze nie na tyle konkretne, żeby mówić o odejściu. Oboje mają zagrać dwumecz z Aarhus według niego;
- Włodarczyk wskazywał, że w ostatnim czasie zintensyfikował się temat odejścia przede wszystkim Mrozka i on jest najbliżej, żeby opuścić szeregi Kolejorza;
- Gurgul i Kozubal mają budzić zainteresowanie/mieć wstępne oferty z Włoch;
- transfery do klubu będą pod warunkiem odejścia, któregoś z trójki - mają być wytypowani zawodnicy na ŚP i LO.

Odpowiedz
(09-07-2026, 16:15)Kefas9494 napisał(a): Z programu Okno Transferowe na meczykach:
- Staszewski mówił w sumie to co na tweecie, że według jego informacji o ile oferty są o tyle jeszcze nie na tyle konkretne, żeby mówić o odejściu. Oboje mają zagrać dwumecz z Aarhus według niego;
- Włodarczyk wskazywał, że w ostatnim czasie zintensyfikował się temat odejścia przede wszystkim Mrozka i on jest najbliżej, żeby opuścić szeregi Kolejorza;
- Gurgul i Kozubal mają budzić zainteresowanie/mieć wstępne oferty z Włoch;
- transfery do klubu będą pod warunkiem odejścia, któregoś z trójki - mają być wytypowani zawodnicy na ŚP i LO.

Ja bym Mrozka pogonił bo z całym szacunkiem po co on nam? Rola zmiennika na pewno się nie zadowoli.

Jak rozumiem nie ma tematu odejścia Mońki póki co?

Odpowiedz
A może by tak trochę szacunku dla wychowanka i człowieka, który swoją cegiełkę dołożył do dwóch mistrzostw? Co to znaczy pogonił? Co to za żulerstwo i internetowy napin?
Kto nas będzie szanował, kto tu będzie chciał grać, jeśli sami nie będziemy potrafili uszanować naszych chłopaków? Zwłaszcza tych stad, z Bułgarskiej.
Podobnie z Szymczakiem. Jest jaki jest, ale grał u nas, oddał trochę zdrowia, coś tam z rzadka strzelił, Odchodzi, jego temat w Lechu zamknięty. Podziękować z klasą - tak jak zrobił klub. A mam wrażenie, że niektórzy jeszcze na odchodnym sprzedaliby mu najchętniej kopa w dupę.

Odpowiedz
(09-07-2026, 18:23)joseph napisał(a): A może by tak trochę szacunku dla wychowanka i człowieka, który swoją cegiełkę dołożył do dwóch mistrzostw? Co to znaczy pogonił? Co to za żulerstwo i internetowy napin?
Kto nas będzie szanował, kto tu będzie chciał grać, jeśli sami nie będziemy  potrafili uszanować naszych chłopaków? Zwłaszcza tych stad, z Bułgarskiej.
Podobnie z Szymczakiem. Jest jaki jest, ale grał u nas, oddał trochę zdrowia, coś tam z rzadka strzelił,  Odchodzi, jego temat w Lechu zamknięty. Podziękować z klasą - tak jak zrobił klub. A mam wrażenie, że  niektórzy jeszcze na odchodnym sprzedaliby mu najchętniej kopa w dupę.
Dobrze się czujesz? Co to za napinka z Twojej strony? A za wyzywanie od żulerii w rzeczywistości, honorowo, tak po męsku, dostabyś w ryj.

Wszystko bierzesz do siebie tak na poważnie, czy tylko wpisy anonima na forum?

Użyłem tego wyrażenia bardzo mocno z przymrużeniem oka, dobrze, że Bartek (wnosząc po materiałach telewizji klubowej) ma 4 razy więcej dystansu do siebie niż Ty. 

Szkoda słów.

Ps. Nie wiem jaki jest Bartek, nie będę się więc wypowiadał, ale wychowankowie wiele razy traktowali nas jak bankomat, więc mniej uwielbienia i egzaltacji do kopaczy życzę.

Odpowiedz
(09-07-2026, 18:47)dst95 napisał(a): (...) wpisy anonima na forum? (...)
Obawiam się, że jeśli w nicku masz rok przybycia na ten świat, mógłbyś być synem tego anonima.
EOT

Odpowiedz
(09-07-2026, 18:47)dst95 napisał(a):
(09-07-2026, 18:23)joseph napisał(a): A może by tak trochę szacunku dla wychowanka i człowieka, który swoją cegiełkę dołożył do dwóch mistrzostw? Co to znaczy pogonił? Co to za żulerstwo i internetowy napin?
Kto nas będzie szanował, kto tu będzie chciał grać, jeśli sami nie będziemy  potrafili uszanować naszych chłopaków? Zwłaszcza tych stad, z Bułgarskiej.
Podobnie z Szymczakiem. Jest jaki jest, ale grał u nas, oddał trochę zdrowia, coś tam z rzadka strzelił,  Odchodzi, jego temat w Lechu zamknięty. Podziękować z klasą - tak jak zrobił klub. A mam wrażenie, że  niektórzy jeszcze na odchodnym sprzedaliby mu najchętniej kopa w dupę.
Dobrze się czujesz? Co to za napinka z Twojej strony? A za wyzywanie od żulerii w rzeczywistości, honorowo, tak po męsku, dostabyś w ryj.

Wszystko bierzesz do siebie tak na poważnie, czy tylko wpisy anonima na forum?

Użyłem tego wyrażenia bardzo mocno z przymrużeniem oka, dobrze, że Bartek (wnosząc po materiałach telewizji klubowej) ma 4 razy więcej dystansu do siebie niż Ty. 

Szkoda słów.

Ps. Nie wiem jaki jest Bartek, nie będę się więc wypowiadał, ale wychowankowie wiele razy traktowali nas jak bankomat, więc mniej uwielbienia i egzaltacji do kopaczy życzę.

Nie wiem kim jesteś, bo zupełne Cię stąd nie kojarzę, ani skąd tu przypełzłeś. Wiem za to jedno - kiedyś za taki wpis dostałbyś dożywotniego bana, a już na pewno w czasach Litara i reszty terror- adminów. Ale Ty chyba nie masz pojęcia o czym i o kim mówię. Pozdro od starego Lecha.

Odpowiedz
(09-07-2026, 18:52)strzelisty jupiter napisał(a):
(09-07-2026, 18:47)dst95 napisał(a): (...) wpisy anonima na forum? (...)
Obawiam się, że jeśli w nicku masz rok przybycia na ten świat, mógłbyś być synem tego anonima.
EOT

Tak, mam.

To proponuję Panu więcej dystansu do otaczającej rzeczywistości, świata i do siebie, bo ja z każdym rokiem życia mam go coraz więcej.

I więcej rozwagi przed wyzywaniem kogoś od żulerii na podstawie jednego słowa, bo tak właśnie ten Pan zrobił. Na podstawie użytego z przymrużenia okiem „pogonił” wyzwał mnie od żulerii i na podstawie tego słowa uznał, że mam ochotę Mrozkowi sprzedać kopa w dupę na odchodne, zamiast wdzięczności i podziękowań. I ważny jest też kontekst tego „pogonił”, bo nie pogoniłbym dla zasady, tylko kontekst jest taki, że mówi się od dawna o tym, że spośród wszystkich piłkarzy którzy chcieliby odejść Mrozek jest tym, który chciałby odejść najbardziej.

No to w takim razie dostalibyśmy po banie obaj, gdyby zachować jakąś uczciwość, bo problem polega na tym, że nie ja zacząłem.

Bez odbioru.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, pacal, 27 gości