Liczba postów: 1,804
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
Szwajcaria nawet mogła dotrwać do tych karnych, niezły mecz z ich strony. Tylko ktoś od nich postanowił pokazać na sucho jak wygląda człowiek który wyłapał paralizatorem w plecy i dogrywkę musieli męczyć w dziesiątkę. Zdecydowanie jestem za żółtymi kartkami w przypadku tak bezczelnego padolino.
Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 17
Reputacja:
93
Nigdy nie widziałem takiego padolino wcześniej. Nominacja do Oscara na bank
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Tylko ciekawe dlaczego var tutaj interweniował, bo nie miał prawa w takiej sytuacji. Znowu woda na młyn dla ludzi, którzy twierdzą, że FIFA przepycha Argentynę. Tak to niestety wygląda.
Żeby nie było symulacja obrzydliwa i decyzja prawidłowa, ale użycie var w tej sytuacji nie było zasadne.
Liczba postów: 1,804
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
12-07-2026, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2026, 15:35 przez strzelisty jupiter.)
A nie zmieniło się przypadkiem na potrzeby mistrzostw przed turniejem, że żółtą też można varować. Albo to była potencjalnie druga żółta.
Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 17
Reputacja:
93
Przecież rozszerzono tzw protokół var.
Swoją drogą to już nikt nie potrafi przegrać z klasą? Wszyscy płaczą. Dosłownie wszyscy
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Słuchałem Rostkowskiego na tvp sport i on twierdził, że nie mieli prawa interweniować. Ja nie uważam siebie za eksperta, bo co chwilę coś zmieniają, ale on jako że zajmuje się tym profesjonalnie powinien być na bieżąco.
Liczba postów: 296
Liczba wątków: 2
Reputacja:
19
Mówisz o bramce na 1:1 czy faulu, po którym anulowali bramkę?
Bo ten kabel to ja rozumiem, że nie mieli prawa interweniować.