Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Głosy głosyma ale oficjalnie szukamy tylko nr 6, 1 za 1 jak młody odejdzie ( lub Moutinho o czym nie wiem ) a premium ma być ofensywny. Nie spodziewam się, że będzie szósty stoper, piąty środkowy pomocnik czy trzeci lewy obrońca.

Odpowiedz
Jakub Antczak ma wylądować w Sokole Kleczew, podobnie jak Igor Ławrynowicz.

Odpowiedz
Na stałe czy wypożyczenie? Antczak miał być nowym Kamińskim ale chyba coś nie pykło. Teraz będziemy obserwować Stankiewicza, podobno niezły drybler z iskrą.

Odpowiedz
Podają, że kończy się jego przygoda z Lechem, więc definitywny transfer. Ławrynowicz w sumie już nie jest w Lechu, podałem bardzie przy okazji.

Odpowiedz
Milic przechodzi testy medyczne przed podpisaniem kontraktu z Wieczystą. Dwuletni kontrakt.

Odpowiedz
(13-07-2026, 11:11)Gugus napisał(a): Milic przechodzi testy medyczne przed podpisaniem kontraktu z Wieczystą. Dwuletni kontrakt.

Krzyżyk na drogę, ale trochę ręce opadają jednak Wink

Odpowiedz
Serio? Trzykrotny Mistrz a Ty krzyżyk na drogę... wstydź się 
Tak po ludzku żal mi Antonio i jak pisałem przy okazji pożegnania w szatni- już wiedział że przelicytowal

Odpowiedz
(13-07-2026, 11:37)galis napisał(a): Serio? Trzykrotny Mistrz a Ty krzyżyk na drogę... wstydź się 
Tak po ludzku żal mi Antonio i jak pisałem przy okazji pożegnania w szatni- już wiedział że przelicytowal

Czego mam się wstydzić? Mam paść na kolana i mu dziękować? 

Szanowny Antonio, bo chyba tak go muszę nazywać, żebyście nie uznali tego za obrazę, dostał zaproszenie na czwartkowy Superpuchar na pożegnanie i... je olał, nie przyjedzie. Informacja od M. Henszela.

W nasz wielki Klub walicie tu na forum co chwilę przy różnych okazjach, a jak napisze się cokolwiek neutralnie, z przekąsem albo z lekką dozą irytacji o jakimkolwiek piłkarzu, który w Kolejorzu bywa, a nie jest na stałe (jak np. Mikael, który z pewnością zwiąże przyszłość z klubem po zakończeniu kariery), to się odpalacie.

Ty się wstydź, ja nie mam czego. Nigdy nie obrażałem i nie będę obrażał żadnego piłkarza. Gorzka ocena sposobu rozstania to nie obraza, a ta gorzka ocena nawet nie przekreśla wdzięczności, którą mam względem Antonio za wiele doskonałych meczów, które rozegrał w naszych barwach.

Z dobrych źródeł padała informacja, że miał na stole roczny kontrakt z 20% (!) podwyżką i nie odpowiedział do samego końca na tę ofertę, pomimo tego, że leżała przez tygodnie, a teraz info, że idzie do beniaminka należącego do multimilionera, za pewnie +30-40% tego, co miał w Lechu. Do tego odrzucone zaproszenie na pożegnanie w czwartek. Po prostu gorzko się to wszystko kończy.

Tu dla Ciebie znaczenie użytego przeze mnie powiedzenia:
https://wsjp.pl/haslo/podglad/1701/krzyzyk-na-droge

"używane, aby przekazać, komuś, że mówiący nie będzie się przejmował rozstaniem z nim"

To nie jest żadna obraza, wyluzujcie tu trochę z tą obroną piłkarzy, dopóki nikt ich nie obraża. Jesteśmy facetami, o ile rozmawiamy kulturalnie, to chyba możemy rozmawiać w miarę na twardo? Piłkarze jako sportowcy i osoby publiczne też powinni i najczęściej są dość gruboskórni, a niektórzy z Was zdają się traktować ich jak dzieciaków, które wymagają łagodnego traktowania. Bez przesady.

Odpowiedz
Milić niestety przez pazerność sfrajerzył się strasznie, a szkoda.

Odpowiedz
Przelicytował. Jakoś mi nie szkoda

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2ras, Kefas9494, tobbix, 24 gości