Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ja tam w niego nie wierzę. Ale może nas pozytywnie zaskoczy chłopak.

Odpowiedz
To jest teraz zaplecze więc jak się przebije wyżej to już pozytyw. Moim zdaniem jest lepszy od Skrzypczaka ale nie będę o to kruszył kopi.

Odpowiedz
Milic moim zdaniem mógł sporo jeszcze dać naszym młodym obrońcom. Być może przeceniam, ale tak doświadczony stoper swoimi wskazówkami zarówno podczas meczów jak i treningów pomógłby ich rozwinąć. Taki Janyszka, Mońka kogo mają teraz podpatrywać? Skrzypę? Yegbe? Stało się, Antonio wygląda, że przelicytował, ale moim zdaniem brakuje nam teraz doświadczonego, dobrego stopera.

Odpowiedz
Młodzi muszą dorosnąć. Poza tym bez Milicia młodzi zagrają na większym ludzie bo on potrafił opierdolić, samemu też robiąc błędy.

Odpowiedz
Stary doświadczony z charyzmą przeważnie ma prawo i powinien opierdalać w robocie. Nawet samemu popełniając błędy. Bo kto ich nie popełnia. Przecież każdy popełnia.

Odpowiedz
(14-07-2026, 23:39)Róża napisał(a): Młodzi muszą dorosnąć. Poza tym bez Milicia młodzi zagrają na większym ludzie bo on potrafił opierdolić, samemu też robiąc błędy.

Wydaje mi się, że Ci młodzi to się uczą właśnie od tych starszych z pokaźnym bagażem doświadczeń. Poza tym ktoś opierdolić musiWink

Odpowiedz
Dokładnie a teraz zrobi to chyba albo Pereira Big Grin albo Muthinio bo to teraz weterani obrony.

Odpowiedz
Najważniejsze, że popełniają błędy Tongue

Odpowiedz
Stoper to oprócz bramkarza niestety taka pozycja, że często twój błąd kończy się stratą bramki co nie znaczy, że takim młodym nie należy dawać szans. Mońka też robił babole a jak ładnie się rozwinął.

Odpowiedz
(14-07-2026, 20:14)Skorpion napisał(a): Czyli nie tylko ja mam takie wrażenie, że mieliśmy mieć jeszcze jednego stopera. Na serio ktoś jeszcze wierzy w odrodzenie Alexa?
Nie, nie tylko ty. Ja - podobnie jak kol. Róża - domagałem się lewonożnego stopera od kilku miesięcy - zakładając, że Milic nie odejdzie. Odszedł, przydałby się jeszcze jeden porządny stoper, a Janyszkę na wypożyczenie. Przecież ilość meczów w zeszłym sezonie, w których defensywa była na pałę,  spokojnie określona jest liczbą dwucyfowa. Pewnie ten temat jest na tapecie, ale jako 3-4 priorytet, bo oprócz oczywistego wzmocnienia na pozycji defensywnego pomocnika zarząd pewnie prędzej skłoniłby się do jeszcze jednej "9" lub klasowego lewego obrońcy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości