Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
Jeśli będzie podobna do tej z projektu, który gdzie latał w internecie ja jestem za Smile ale czytałem redaktora Nawrota, który twierdzi, że nie jesteśmy FC Porto.

Odpowiedz
Czyli jakieś tam dementi już poszło. Myślałem, że to taki smaczek od Kawu w kooperacji z klubem.

Odpowiedz
Ale Nawrot to nikt z klubu. Tylko dziennikarz

Odpowiedz
Nie wyklucza to jednak tego, że jakieś informacje o nowych koszulkach może posiadać. Zobaczymy co tam nam Macron ugotujeSmile

Odpowiedz
Na WonderKitz pojawiło się ciekawe zdjęcie…

Notatnik z wyrysowanymi gwiazdami
Teleskop w tle
Rysy koszulki układające się jakby w litery LP
Niebieski długopis

Czyżbyśmy właśnie dowiedzieli się, kto w tym roku odpowiada za projekty koszulek na sezon 26/27…?

Odpowiedz
Klub też teraz wrzucił całkiem fajny film.
Sugeruje Pasiaka od Kawu, zobaczymy.

Odpowiedz
Wczoraj podczas Superpucharu Pracownicy Klubu mieli smyczki w tzw. pasiak - one zawsze są zbliżone do wzoru koszulek więc składając to wszystko do kupy nie chce wyjść inaczej - będzie pasiak

Odpowiedz
(17-07-2026, 18:48)galis napisał(a): Wczoraj podczas Superpucharu Pracownicy Klubu mieli smyczki w tzw. pasiak - one zawsze są zbliżone do wzoru koszulek więc składając to wszystko do kupy nie chce wyjść inaczej - będzie pasiak

Henszel powiedział to wprost, że jak ktoś wyłapie pracownika to od razu będzie wiedział jakie są koszulki. U Dobrasza to padło.

A więc Pasiak.

Kawu wrzucił parędziesiąt minut temu na IG ten mural Kozła w pasiaku. 

Powiem tak, w ostatnich latach koszulki co roku były na jedno kopyto z delikatnymi zmianami w zasadzie. 

Może i nie jestem przekonany bo pasów nie było ich jakieś 15 lat, ale właśnie byłoby to dla mnie bardzo sentymentalne, bo ostatnio były jak Lech grał z Juventusem i ogrywał Manchester City w 2011 roku a ja siedziałem przed TV4 w pokoju prababci jako nastolatek bo nikt inny nie miał tego kanału.

Ja to biorę.

Edit: okej, pasiak był jeszcze w 16/17 ale dla mnie okropne były te koszulki.

Odpowiedz
Ale,że będą takie? Wink

https://allegro.pl/oferta/komplet-pilkar...7949846295

O gustach się nie dyskutuje,ale mnie pasiaki nie przekonują.

Odpowiedz
Pasiak na odtrutkę po tych wzorach bez większych różnic może być.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości