Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
Jednak Nawrot zmylił trop i wychodzi na to, że będą pasiaki. Ja się tam cieszę, coś innego. Z resztą jak będą złote paski tak jak na projekcie Kawu to będzie to bardzo fajnie wyglądać.

Odpowiedz
a kiedy prezentacja ?

Odpowiedz
Chyba jutro w południe

Odpowiedz
(17-07-2026, 23:08)lolas napisał(a): a kiedy prezentacja ?

(17-07-2026, 23:26)Mosina napisał(a): Chyba jutro w południe

Tak. Jutro, tj. 18/07 o godzinie 12:00 
(Pewnie nieprzypadowo rownież - jutro od tej godziny piknik rodzinny na enea stadionie)
Ależ oni to wszystko pięknie sklejają marketingowo! Liga mistrzów marketingu! Wink

Odpowiedz
Tak swoją drogą to przy projektowaniu meczówek na ten sezon bierze udział Wonderkitz.

Odpowiedz
(17-07-2026, 20:39)Róża napisał(a): Pasiak na odtrutkę po tych wzorach bez większych różnic może być.

Każda zmiana będzie na plus. Ostatnie lata to była taka nuda, że to musiał być Klimczak Versace stajl.
A pamiętam, że kiedy wybierali Macrona, argumentem za miało być to, że teraz będą spersonalizowane, odjechane koszulki. A w praniu wyszło tak, że te nierozpoznawalne mazy miały niby robić za unikat. 
Jakie to było smutne, przewidywalne i do porzygu nudne. Rok w rok w zasadzie to samo. Jedno co naprawdę na duży plus dla Macrona to koszulki okazjonalne - stulecie, kolejarska, teraz Czerwiec'56. Chyba jedyne,. które mi się podobają przez te kilka ostatnich lat.

Odpowiedz
Tylko projektów nie robił sam Macron więc tu bardziej wina klubu niż producenta.
Jak widać tamci są elastyczni jak dostają projekt.

Odpowiedz
Koszulki będą dziś do zamówienia on-line.
W sklepie stacjonarnym na stadionie dziś ich NIE BĘDZIE

Odpowiedz
Jedyna wada pasiaków że nie da się z nich zrobić niebiesko białych trybun Wink
Ale jestem ciekawy bo to trudne połączenie. Jak zachować tradycje (cokolwiek to znaczy) z czymś ożywczym. Ogólnie przekombinowanie jest ryzykowne

Odpowiedz
Koronie z pasiaków zrobili Zigzaki, Tongue

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości