Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
(18-07-2026, 10:33)joseph napisał(a):
(17-07-2026, 20:39)Róża napisał(a): Pasiak na odtrutkę po tych wzorach bez większych różnic może być.

Każda zmiana będzie na plus. Ostatnie lata to była taka nuda, że to musiał być Klimczak Versace stajl.
A pamiętam, że kiedy wybierali Macrona, argumentem za miało być to, że teraz będą spersonalizowane, odjechane koszulki. A w praniu wyszło tak, że te nierozpoznawalne mazy miały niby robić za unikat. 
Jakie to było smutne, przewidywalne i do porzygu nudne. Rok w rok w zasadzie to samo. Jedno co naprawdę na duży plus dla Macrona to koszulki okazjonalne - stulecie, kolejarska, teraz Czerwiec'56. Chyba jedyne,. które mi się podobają przez te kilka ostatnich lat.

Jeżeli kupuję nową koszulkę to tylko okazjonalną. Ale 399 złotych trochę stopuje.

Odpowiedz
(18-07-2026, 11:14)R3K napisał(a): Koronie z pasiaków zrobili Zigzaki, Tongue

I to chyba ta sama agencja Wink

Odpowiedz
Już raz były pasiaki i mi osobiście się nie podobały, no ale to kwestia gustu. Zobaczymy co nasi ugotują
Czy można zmienić nazwę tematu na Koszulki 2026/27 ??

Odpowiedz
Szachownicę chcę.

Odpowiedz
Dla mnie bomba.

Odpowiedz
Ładne, schludne. Podoba mi się. Wiadomo co z wyjazdowymi?

Odpowiedz
Ładne, jest złota gwiazdka, jest ok. Najfajniejsza koszulka za Macrona to chyba była ta z wielkim wytloczonym herbem miasta, ale ta też jest bardzo estetyczna.

Odpowiedz
To ja trochę pomarudzę. Fajne że pasiak, powiew świeżości, ale jedna rzecz mi się bardzo nie podoba. Zobaczcie sobie jak pasy na koszulce wymusiły szerokie rozstawienie herbu Lecha i znaczka Macron. Praktycznie wchodzą na barki. Porównajcie sobie to z zeszłorocznymi lub jakimikolwiek innymi, tam nie ma czegoś takiego.

Odpowiedz
Projektant myślał, że robi koszulki dla Wisły Płock.

Odpowiedz
(18-07-2026, 12:19)adi2050 napisał(a): To ja trochę pomarudzę. Fajne że pasiak, powiew świeżości, ale jedna rzecz mi się bardzo nie podoba. Zobaczcie sobie jak pasy na koszulce wymusiły szerokie rozstawienie herbu Lecha i znaczka Macron. Praktycznie wchodzą na barki. Porównajcie sobie to z zeszłorocznymi lub jakimikolwiek innymi, tam nie ma czegoś takiego.

Jest coś takiego chociażby na okolicznościowej z Superpucharu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości