19-07-2026, 09:58
Im bardziej patrzę na koszulki tym bardziej mi się podobają. Te niewidoczne na pierwszy rzut oka elementy w "fakturze" koszulki są świetne.
|
Ocena wątku:
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa |
(18-07-2026, 21:11)SpokoLoko napisał(a): Strzelisty, tego pierwszego linku nie widzę, nie mam Pinteresta, ten drugi przykład to raczej w historii sporadycznie chyba mieliśmy pasy poziome i nie były to raczej pierwsze komplety.
Co do rozmieszczenia (szerokości herbu i logo producenta) to bliżej środka miała je Puma z 2010 roku.

(19-07-2026, 11:08)Zabal napisał(a): Koszulki z pasami zawsze ciężko się robi. Pamiętam jak robiłem dla Pasów jeszcze jako Jako/Redbox i byly jaja bo każdy rozmiar musial być osobno projektowany by to wyszło w miarę ok. Ciekawe dlaczego herb nie mógł byc na połowie niebieskiego i białego pasa.
Pasy poziome mają też Błekitni Owińska
Mi generalnie nigdy jakoś pasiaki nie pasowały ale to kwestia gustu.
(20-07-2026, 13:14)hif napisał(a): Koszulki sztos, już zamówiłem, ja w ogóle lubię pasiaki. Tym większą miałem bekę z meltdownu, jaki zaprezentował na X nasz poznański redaktor od sportu i zwierząt. Z wysokiego konia perorował nad bezczeszczeniem "tradycji", która istnieje w jego głowie tylko.
Coraz bardziej żałuję, że on znów wrócił do komentowania spraw związanych z Lechem Poznań.