Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Aarhus GF - Lech Poznań, 21.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
(09-07-2026, 08:56)secret napisał(a): Będzie dobrze w obu meczach IMO. Najważniejsze żeby tam się nie podpalić i zagrać jak w rewanżu z Szachtarem.

Na wyjeździe dałbym Gumę na prawą obronę, a na rewanż Pereire. Reszta tak jak pisze @Kefas

Tu może być jeszcze zmiana w bramce, Muraś obok Kozubala i trio Palma, Rodríguez, Wålemark łamane przez Bengtsson.

Odpowiedz
(09-07-2026, 10:38)Róża napisał(a):  Wålemark łamane przez Bengtsson.

Brzmi złowrogo, ale też jak przepowiednia...

Odpowiedz
Dla smerfów marudów jak najbardziej. Ja widzę szalejącego Patryka na skrzydełku, którego w 68 zmienia Leo przypieczętowując zwycięstwo.

Odpowiedz
Ciekawa prasówka przed wtorkiem do poczytania: 
https://gloswielkopolski.pl/aarhus-gf-se...e_vignette

Odpowiedz
Swoją drogą, faworytem bukmacherów jest Aarhus.

Odpowiedz
To nie zarobią.

Odpowiedz
Jutro gramy na hybrydzie

Odpowiedz
Nadszedł dzień dzisiejszy. Już od rana jest stresik. Ciężki to dzień na robienie na rzecz tego złodzieja prywaciarza. Ale jakos się może przebimba do tej 15. Big Grin A potem to już meczyk!

Odpowiedz
Nie no tym razem wnioski na bank zostały wyciągnięte. Więc Na nich! wygrać i za tydzień tylko pilnować wyniku.

Odpowiedz
Jestem bardzo ciekawy tych dwóch meczy. Wygląda że zrobiliśmy wszystko lub prawie wszystko. Mam nadzieję wręcz oczekuje ze to będzie widać na boisku. Nie wierzę że nagle Aarhus stało się pierwsza siła ichniej ligi. Czasem zdarza się że ktoś po 40 latach zdobywa tytuł. Pytanie czy sen będzie trwał czy skończy się na pojedynku z mistrzem Polski, 10 krotnym Wink
Serio. To tylko sport ale mamy wszystkie narzędzia. Doświadczenie w Pucharach chociażby. Trenera który został na kolejny rok. Zawodników którzy jakoś nie przebierają nogami żeby uciec. Oni chcą tę historię napisać w tym klubie. Niech to będzie ten dwu-mecz i ten rok!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości