Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Tak, bo mógł zagrać tutaj już rok temu. Wybrał co wybrał.

Odpowiedz
(27-07-2026, 13:11)MichalM napisał(a): Tak, bo mógł zagrać tutaj już rok temu. Wybrał co wybrał.

Ja akurat bym widział go u nas:wychowanek ma doświadczenie z Serie A jak dla mnie przy grze na 3 frontach spoko grajek oczywiście jak z kasa się dogadają

Odpowiedz
Nie ma co się obrażać. Wybrał a teraz może wybrać inaczej. Kolejny wychowanek to budowanie też lechowej tożsamości

Odpowiedz
Moder na dokładkę i jazda z wszystkimi.

Odpowiedz
Pany, wy macie swoje zdanie, ja mam swoje Smile i to nie kwestia obrażania a zwyczajnie poglądów

Odpowiedz
Mrozek jest teraz w o tyle złej sytuacji że na tą chwilę jest bramkarzem nr dwa i niejako jeśli chce grać to MUSI odejść i kluby kupujące o tym wiedzą, poza tym nie jest on jakimś kozakiem na swojej pozycji i na tą chwilę ja nie widzę opcji żeby ewentualny transfer był dla niego awansem sportowym w stosunku do Lecha.

Odpowiedz
E tam, z tym po karierze jak pójdzie do MLS to bym nie przesadzał. Pokazują to choćby przykłady Slisza czy Frankowskiego. Ja mu życzę jak najlepiej, niech dostanie dobra kasę, pogra na fajnym poziomie i tyle. Same dobre wspomnienia z nim.

A co do Karola, może być to podobna historia jak z Gumnym. Niech wykaże się na treningach i jako taki dodatek, oprócz oczywiście zastępstwa za Kozubala, niech dołącza. Jakości w środku pola nigdy za dużo.

Odpowiedz
Jeszcze tak tylko w kwestii Karola, mam wrażenie, że to będzie ostatnia runda u nas Gisliego, niestety pewnego poziomu już raczej nie przeskoczy, więc przy odpowiednio "niskiej" pensji, Karol mógłby być takim zamiennikiem dla Islandczyka.
Podobne odczucia mam co do Hakansa, też ostatnia runda w porywach ostatni sezon. Był fajny na czasy w jakich przyszedł, ale to już nie ten poziom.

Odpowiedz
(27-07-2026, 14:17)Pinkin napisał(a): Jeszcze tak tylko w kwestii Karola, mam wrażenie, że to będzie ostatnia runda u nas Gisliego, niestety pewnego poziomu już raczej nie przeskoczy, więc przy odpowiednio "niskiej" pensji, Karol mógłby być takim zamiennikiem dla Islandczyka.
Podobne odczucia mam co do Hakansa, też ostatnia runda w porywach ostatni sezon. Był fajny na czasy w jakich przyszedł, ale to już nie ten poziom.

Zgadzam się w 100%. Od dłuższego czasu grają słabo i jak dla mnie nie ten rozmiar kapelusza. Może 3-4 lata temu tak ale w obecnej sytuacji do odejścia i jeden i drugi.
Jeżeli chodzi o Linettego to ja w tym obozie zwolenników i zdania nie zmieniam. Jeżeli pokaże się na treningach to brać.

Odpowiedz
Chyba nie wiele ryzykujemy z Linettym. Jeżeli sztab stwierdzi, że może być przydatny to lepiej Go mieć niż nie mieć, do uzupełnienia składu byłby ok

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2ras, Kefas9494, tobbix, 24 gości