Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
Ten rocznicowy traktujemy jako 4 Smile bo nie będą w nim grali w grudniu pewnie. Wyszedł po prostu wcześniej bo tak czerwiec wypada w kalendarzu Smile tak przynajmniej to widzę.

Odpowiedz
(26-07-2026, 00:35)Mosina napisał(a):
(25-07-2026, 18:55)rojber napisał(a): Zarówno pierwszy jak i drugi komplet gwiazdki są przyklejone. Ciekawe jak trzeci.

trzeci to ten rocznicowy jak mniemam, w sklepie wszystkie obok siebie, standard złotej gwiazdki identyczny

Nie, „czerwcówka” to IV komplet, od początkutak była komunikowana ta koszulka i tak też wisi i na stronach sklepu i w komunikatach Ekstraklasy.

III komplet będzie zaprezentowany w sierpniu, co również Henszel już komunikował.

Odpowiedz
Pierwszy mecz ligowy za nami,  na trybunach było widać juz nowe meczówki. Teraz pytanie dla tych co posiadają jakieś pierwsze wrażenia? Osobiście uważam ze co raz gorszy materiał a i rozmiar dziwnie wypada. W sklepie przymierzyłem 4 różne rozmiary L i 2 tylko leżały tak samo. A jak u was rozmiarówka?

Odpowiedz
(27-07-2026, 13:15)mikomik13 napisał(a): Pierwszy mecz ligowy za nami,  na trybunach było widać juz nowe meczówki. Teraz pytanie dla tych co posiadają jakieś pierwsze wrażenia? Osobiście uważam ze co raz gorszy materiał a i rozmiar dziwnie wypada. W sklepie przymierzyłem 4 różne rozmiary L i 2 tylko leżały tak samo. A jak u was rozmiarówka?

Ja też muszę wybrać się do sklepu i przymierzyć, bo nie wiem czy eseczka czy emeczka.

Odpowiedz
Dzizas @Kefas... to ja się muszę wybrać do sklepu bo nie wiem czy 3XL czy 4
Big Grin

Odpowiedz
(27-07-2026, 13:15)mikomik13 napisał(a): Osobiście uważam ze co raz gorszy materiał a i rozmiar dziwnie wypada. W sklepie przymierzyłem 4 różne rozmiary L i 2 tylko leżały tak samo. A jak u was rozmiarówka?

Te rozmiarówki w macronie w ogóle są dziwne. 
Kolekcjonuję koszulki Lecha. 

W sezonie 25/26 kupiłem wszystkie 4 i powiem tak: biała i niebieska były takie same (u mnie XL), Enigma 2XL (bo nie było już 3XL), a złota „czwórka” XL, ale równie dobrze mogła być L…
Co „kolor” konpletu to inny krój i rozmiarówka była.. a i przy Enigmach sporo osób pisało, że dwie z tego samego rozmiaru potrafiły wypadać różnie…

Co do tegorocznych 26/27 to myślę sobie, przynajmniej w moim przypadku, że duże znaczenie w pasiaku ma… „pełna” obramówka logo superbetu na klacie, która usztywnia koszulkę w tym miejscu, sam nie wiem czy brać XL czy XXL. 
Drugi komplet też mam wrażenie, że jest bardziej slim, no i ma kołnierzyk! Ale przy nim na szczęście miękki, gumowy, guziczek. 
Czwarty komplet czerwcowy wziąłem 2XL, choć gdyby był jeszcze dostępny, zamieniłbym na 3XL… w niej wkurzający jest kołnierzyk - bardxo mocno wbija się w szyję!

Odpowiedz
Koszulka domowa zakupiona. Powiem wam, że chyba najlepsze koszulki do tej pory w Lechu. Naprawdę na żywo robią mega dobre wrażenie.

Dodatkowo widziałem, że są też fajne okolicznościowe z "Palmą". Też prezentują się zacnie.

@secret bo ja gabarytowo to jestem chuchro niestety. Cisnę z siłownią, ale do progresu w masie mięsniowej zanotował Agnero to mi daleko. xd

Odpowiedz
To zamiast kefirków to stejki PanieWink

Odpowiedz
Mając doświadczenie w rozmiarówce Macrona jaką byście zamówili na 180 cm wzrostu i sylwetkę szczupłą, ale w miarę postawną?

Odpowiedz
Ja mam z poprzedniego sezonu w M, żeby móc założyć na spodnią warstwę. Jest w sam raz wtedy. 180 i 73 kg. S byłaby idealnie fit. Zależy jak chcesz nosić

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości