Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Jak można zarobić to warto zainwestować. Kanał Sportowy tą transmisją jakiś swój rekord oglądalności ustanowił czy coś.

Odpowiedz
Ostatnie czego się spodziewałem, to, to że akurat tam będzie transmisja, a nie jeszcze jest Trwam.

Kanał Sportowy to kanał sportowy i tu mnie nie dziwi.
Oczywiście, że pieniądz nie śmierdzi. Nic nie mam do w/w stacji choć wolałbym aby transmisje były na kanałach w tym specjalizujących się. Kiedyś mecze były na TVN i to był dramat, tak samo jak skoki narciarskie.

Odpowiedz
(25-07-2026, 11:03)MichalM napisał(a): Co się dzieje na tym świecie....
TV Republika będzie transmitował mecz Valletta - Raków

W końcu to Medaliki  Smile

Odpowiedz
Dzis ważne rozstrzygnięcie dla nas.
Gdzieś przez te wakacje umknął mi pierwszy mecz Sabah- Kuopio. Azerowie wygrali tylko 1:0.
Chyba wolałbym Finów w kolejnej rundzie. Moze dadzą radę. Ten Azerbejdżan źle mi się kojarzy.

Odpowiedz
Oby Finowie dzisiaj około godziny 19 okazali się tryumfatorami dwumeczu. Jestem pewien, że z Kuopio sobie poradzimy, co do Sabah nie mam już takiej pewności. Ciężkie wyjazdy w przeszłości na azjatyckie stepy. Daleko i gorąco.

Odpowiedz
No i do tego dochodzą te wykluczenia w kolejnej fazie. Jak awansuje Sabah i Ararat to nie będziemy mogli trafić na najsłabsze Celje. Czy jakoś takWink Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Odpowiedz
Właśnie tak. Ale i tak wiemy że wylosujemy Aek Wink

Odpowiedz
Ale jeśli Thun awansuje to AEK już nie będzie stał nam na przeszkodzie. Coś mi się obiło o uszy

Odpowiedz
(28-07-2026, 11:58)rojber napisał(a): No i do tego dochodzą te wykluczenia w kolejnej fazie. Jak awansuje Sabah i Ararat to nie będziemy mogli trafić na najsłabsze Celje. Czy jakoś takWink Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Dokładnie.

Odpowiedz
Te wyświechtane i populistyczne zwroty, że jak chcemy ligi mistrzów to musimy grać z każdym, tym razem wogole do mnie nie przemawiają.
Niech Lech ma najłatwiejsza drogę do bram piłkarskiego raju.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 6 gości