Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Karnety 26/27
Tryb drzewa
(24-07-2026, 07:27)Zabal napisał(a): Ja w drodze na mecz z Archus potwierdziłem obecność ale teraz mnie zestresowaliście. Na apce IOS oraz na www nie mam informacji wprost że wszystko jest ok. Jak to sprawdzić?

Ja w apce potwierdziłem bilet a dzisiaj już zamiast tego znacznika potwierdzenia mam po prostu bilet.

Odpowiedz
Potwierdzam, mój screen jaki wrzuciłem już nie zawiera tego czerwonego pola a są bilety.

Nadal jest przycisk "nie klikaj" Big Grin

Odpowiedz
Też potwierdzam w apce pojawił się bilet. Nie ma przycisku do "odhaczenia" Wink

Odpowiedz
No to poczekamy 20 lat na kolejne spotkanie Tongue

A tak poważnie to napisz na priv jak planujesz być pod stadionem. Ja dotrę niestety godzinę przed aczkolwiek na Aarhus będę mógł być dużo wcześniej.

Odpowiedz
Pytanie o karnety i zniżkę do sklepu Lecha.

Czy ja coś źle zapamiętałem i zniżki (8000 pkt nie liczę jako zniżkę) do sklepu nie ma? Liczyłem na taką regularnąSmile

Odpowiedz
(28-07-2026, 21:20)koziołek napisał(a): Pytanie o karnety i zniżkę do sklepu Lecha.

Czy ja coś źle zapamiętałem i zniżki (8000 pkt nie liczę jako zniżkę) do sklepu nie ma? Liczyłem na taką regularnąSmile

Jest. Po pierwszym „odbiciu się” na meczu, do programu Lechici wskakuje Ci 8000 pkt. (80zł). 
Na pewno masz sparowane konto karnetowe z kontem Lechici? 

Mi to 8000 pkt. wskoczyło w poniedziałek po południu (ale z datą sobotnią 25/07)

Odpowiedz
Właśnie punkty mam ale wcześniej słyszałem i zniżce więc liczyłem na stałąSmile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości