Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
(29-07-2026, 22:02)MichalM napisał(a): Najprostsza droga do LM....to jest niesamowite.
Dzieciaki lat 17-19 rozjechały Palmy, Ishakow, Walemarkow.....

Odjechaliśmy całej lidze na lata świetlne i zdominujemy ligę do 2030.
15 mln euro, hehehe

Odpowiedz
Po prostu klasycznie, Lech jest zawsze najgroźniejszy w przerwach od grania, wtedy ludzie nie widza jak wyglądamy i miejsce w głowach zajmują marzenia i mocarstwowe plany, a o czym już pisałem pod koniec zeszłego sezonu, my nie jesteśmy drużyną na poważne granie, uprzedam Liga Europy to też nie nasz poziom, Liga Konferencji i ślizganie się w ekstraklasie, tak jak dotychczas, bo przez 2 lata nie rozwinęliśmy się nic a nic, lepsze indywidualności, a gra zespołowa, jak leżała tak leży nadal

Odpowiedz
No i mokra szmata która się moczyła całą wiosnę celnie rzucona z Danii ląduje po długim locie prosto na zaskoczonych twarzach kibiców. 
Lech-Spartak Trnava, edycja 2.0, "ulepszona".

Kur..a mecz równie żenujący jak Polska-Argentyna za Michniewicza, tylko bez "szczęśliwego" zakończenia.
Ok AGF to dobry przeciwnik ale do kur...y nędzy, ktoś naszym karmę dla psów ze środkiem nasennym podał?

Co za patałachy. Praktycznie cały mecz grali na doczekanie do końca, brązowy płyn sączył się po większości nóg.

Ishak no kom-plet-ne dno, przecież piłka mu odskakiwała w dosłownie każdej sytuacji.
Co miał to zmarnował, sobie i kolegom. Biegowo dramatyczny, wiecznie spóźniony, źle rozprowadzający akcje, nie nadążający za piłką, graliśmy w 10 z nim na boisku.
Zabrzmi jak herezja, ale jakby Agnero wszedł w 45 minucie to byśmy to dowieźli jakimś 1:3 / 1:2 w 90 minut...

Palma z 5 metrów, prawie pusta bramka, lutuje w trybuny. 2 wolne kompletnie zmarnowane.
Murawski pokazał dlaczego się nie nadaje na nic więcej niż Ekstraklasa.
Kozubal debilny faul na kartkę, spier..y karny i nic więcej - przezroczysty gość.

Gumny jak ostatni debil z tą wystawioną ręką, abecadło obrońcy, daje przeciwnikowi bramkę na talerzu.
Pereira trochę lepiej, ale znowu skarcony za krycie na radar.

Lis to kompletny ręcznik. Mógł obronić karnego na 0:2. Mógł wyciągnąć bramkę na 1:4.
Elektryczny przez cały mecz. Przy wszystkich swoich wadach, Mrozek wróć...

Z bardzo delikatnych plusów:
Walemark trochę szarpał i tworzył, ale nie za bardzo miał z kim grać, więc rzadko coś z tego wychodziło. W końcu opadł z sił i słusznie został zmieniony.
Rodriguez jako jedyny naprawdę walczył. Na lekki plus Jagiełło za ochotę i bramkę i może Hakans.
Gdzieś pomiędzy plusikiem a zerem Gurgul - z tyłu z tego co widziałem poprawnie, ale z przodu te wszystkie dośrodkowania nie wnosiły żadnego zagrożenia.

Na zero Yegbe (nie, nie zawinił przy bramce na 0:3 - ktoś inny powinien tą piłkę lecącą na wysokości 2m wygłówkować) i chyba Mońka i Agnero (coś tam działał, udanie się przepychał w przeciwieństwie do Ishaka, ale z tych 2 okazji coś powinien strzelić).

Sayyadmanesh to kompletne nieporozumienie.
Podobnie jednostajny Gisli.

No jak można tak je..ć na potęgę?
- zaczynamy mecz z przewagą +3 - dajemy się dojechać Duńczykom jak dzieci.
- strzelamy na 1:3, wracamy na prowadzenie, to dajemy Duńczykom w idiotyczny sposób wyrównać.
- po pierwszej serii karnych prowadzimy 1:0, to potem 2x kulamy piłkę do bramkarza, żeby przegrać.

Dostaliśmy to na co zasłużyliśmy za taką grę na dotrwanie i za ten kisiel w gaciach.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:04)Skorpion napisał(a): Ale zdajecie sobie sprawę z tego. Się odjebalo  i jakie będą tego konsekwencje?

Konsekwencje będą już w ten weekend w meczu z Wieczystą a dalej aż strach myśleć.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:04)Skorpion napisał(a): Ale zdajecie sobie sprawę z tego. Się odjebalo  i jakie będą tego konsekwencje?

Oczywiście, to jest pierwsze o czym pomyślałem.

Powrót do bycia pośmiewiskiem całej Polski,  rozbiór składu pod kątem wychowanków (Kozubal, Gurgul - obaj na pewno odejdą), pęknięcie gigantycznej bańki kibicowskich emocji, to będzie miało gigantyczne reperkusje.

Jak nie awansujemy do Europy, a jest to możliwe, bo morale leżą w kiblu osikane ciepłym moczem, to albo sprzedaż Mońki jeszcze w tym oknie za promocyjną cenę albo kilka chudych lat.

Serce mam połamane.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:12)dst95 napisał(a):

Jak nie awansujemy do Europy, a jest to możliwe, bo morale leżą w kiblu osikane ciepłym moczem, to albo sprzedaż Mońki jeszcze w tym oknie za promocyjną cenę albo kilka chudych lat.

Ale wiesz, że trzeba pokonać KI z Wysp Owczych?

Odpowiedz
Ishak jak nie odda strzału/poda z pierwszej piłki to już wiemy, że chuj z tego będzie. Agnero z piłką jest podobny, jedynie+ taki, że silny.
Hakans pokazał, że byłby kozakiem w Koronach, Katowicach i innych Krakowach, gaz i nic więcej.
Gisli, 3 sezon czekamy na rozkwit talentu, za długo.

Nowy Pers, chyba się kurwa za bardzo poczuwa, gwiazda.

Mrozek, musisz wyjeżdżać?

Odpowiedz
Na dziś nie wiem czy ta banda jest w stanie pokonać Siarkę Tarnobrzeg. Mam wątpliwości.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:13)Antonio napisał(a):
(29-07-2026, 22:12)dst95 napisał(a):

Ale wiesz, że trzeba pokonać KI z Wysp Owczych?

Widzę, że kolega nowy w kibicowskim świecie chyba. Nie pamiętam na jakim kanale, chyba Tetrycy to nagrali, jest taki film jak ranking eurowpierdoli, czy coś takiego. Polecam Twojej uwadze.

Dla mnie po dzisiaj nie ma już czegoś takiego jak za duża pokora.

Moje zaufanie do tej drużyny zostało bardzo mocno nadszarpnięte, nie widziałem dziś niczego. Podobnie w sobotę.

Odpowiedz
A niech odchodzą, to obrona z Mońką i Gurgulem traci tyle bramek. A Kozubal chyba tez przereklamowany, już nawet nie o wykonanie tego karnego chodzi. Nie da się usprawiedliwić tego co dziś się stało, kompletnie nogi nie niosła, a głowy to chyba już nie w chmurach, a w kosmosie były.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 4 gości