Liczba postów: 485
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
No tu masz rację. Pytanie kto według Was mocniejszy Betis czy Florencja?
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Serio, będziesz rozstrzygał kto jest silniejszy? Ty jesteś kibicem Lecha czy hejterem bo na wszystko jesteś negatywnie nastawiony.
Jak Legia u siebie grała jak zbieranina chłopaków z orlika, tak dziś widać pomysł na grę, zapewne Chelsea wygra, ale Polska żegna się godnie z Europą.
Liczba postów: 91
Reputacja:
3
Jedno jest pewne, Chelsea jest lepsza od Fiorentiny i Betisu razem wziętych, a tak serio...
Czwartek, który będzie wspominany latami, choć przegrane dwumecze.
Liczba postów: 141
Reputacja:
3
My jak najbardziej otarliśmy się o półfinał w meczu z Fiorentiną. Przecież my mieliśmy 3:0, za chwilę słupek Velde i jeszcze jedną sytuację. Nikt mi nie powie, że Fiorentina miała to pod kontrolą i tylko czekała, kiedy wrzucić wyższy bieg.
Gdyby Jaga dzisiaj strzeliła pierwszą bramkę, różnie mogło się to potoczyć. A byli dzisiaj całkiem nieźle dysponowani.
Po meczu Legii przełączyłem na końcówkę i dogrywkę meczu w Manchesterze. Chyba nigdy w życiu nie widziałem czegoś takiego, co się odjebało w dogrywce.
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 14
Reputacja:
5
To co się odjebalo ogólnie w tym meczu to przejdzie do historii. Co do samej końcówki dogrywki to pierwsze co mi przyszło na myśl to końcówka finału LM z Bayernem.
Liczba postów: 177
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
18-04-2025, 10:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2025, 12:43 przez strzelisty jupiter.)
Tym, którzy na poprzednim forum zachwycali się jaki to sukces odnieśliśmy przed dwoma laty, dwie inne polskie ekipy pokazały wczoraj, że takich ćwierćfinałów w pucharze o pasztetową podwędzaną będzie w kolejnych latach więcej. Bo nie jest to zwyczajnie żaden wyczyn.
Porównałbym to do awansu do grupy w Lidze Europejskiej. Nie z grupy, tylko do grupy.