Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie lubię krytykować dla samej krytyki...ale dzisiajszy blamaż mnie zmusił...
Styl i wielkość porażki zmusza do zastanowienia "kto to wszystko zaplanował"?
Duński manager zespołu opowiada niespotykane brednie o nieznanych przyczynach a ja widzę jego bezpośrednią winę sugerującą nawet "pomoc kollegom z duńskiej federacji"". Oczywiście nie znam szczegółów ale styl porażki zespołu prowadzonego przez "duńskego demiurga"jest co najmniej zastanawiający. Polecam uwadze szafów Lecha tą zawstydzającą "lojalność".
Liczba postów: 872
Liczba wątków: 1
Reputacja:
35
Bez przesady. Boleć może to, że odpadliśmy wygrywając pierwszy mecz 4-1 a nie to, że odpadliśmy z jakby nie patrzeć drużyną lepszą niż Kopenhaga. A w gabinetach z całą pewnością jest plan B w postaci gry w LE albo stukaniu punktów i walki o MP 2027 które da Q4 z automatu.
Liczba postów: 394
Reputacja:
9
Dzisiaj, 00:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 00:52 przez Sultan.)
To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice.
E: nie ma planu B. Jest szok i krytyka sztabu
Słuszna
Liczba postów: 1,091
Liczba wątków: 28
Reputacja:
40
Dzisiaj, 00:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 00:55 przez rojber.)
Tylko dziś już nikt nie pamięta, że to mistrz Dani z niemałym budżetem i, że po losowaniu szanse na awans szacowano na 50:50. Dzis, jutro i za kilka lat będzie ciśnięta z nas beka jak to odjebaliśmy maniane w rewanżu mając z tyłu głowy, że kolejny przeciwnik jest dużo słabszy a i w IV rundzie nie ma wielkich kozaków (no może poza AEK). Można się teraz zastanawiać na kogo trafimy w IV rundzie LE o ile przejdziemy tych pastuchów z wysp albo ile nabijemy punktów i siana w pucharach (obojętnie jakich o ile tam awansujemy) ale każdy kibic Lecha będzie to mieć z tyłu głowy a każdy wielki znawca futbolu w tym kraju przy każdej możliwej okazji będzie nam to wypominał. I tak wiem, trzeba to olać, poza tym jesteśmy zahartowanymi takimi wybrykami kibicami Lecha ale kurwa ile można znosić… zasnąć przez nich nie mogę tak to we mnie siedzi.
Liczba postów: 394
Reputacja:
9
Rojber, bo odjebali maniane dekady
Stracić 3 bramki przewagi
Przeciwnik bez 8 podstawowych graczy gra juniorami
Przez pół godziny mieć 30 proc posiadania piłki
To jest frajerstwo. I nie wiem jaki może być reset, dziś ludzie ryczeli na schodach
I powiem tak - jakieś łby muszą polecieć