Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
(30-07-2026, 00:45)Antonio napisał(a):
(29-07-2026, 23:19)Skorpion napisał(a): Zasadnicze pytanie. na 8 wpierdoli w LM każdy był gotowy bo jednak to LM prestiż i te sprawy. Ale czy chcemy dostawać łomot od klubów półkę wyżej ale nie wielkich marek tylko średniaków w LE? Nie ma tam znacznej różnicy finansowej. Nie ma dla mnie sensu grać w LE.

Ja tam bym chciał, żeby Lech zagrał z Leverkusen, Juve, Milanem albo Marsylią zamiast z Atalantą, Monaco czy Freiburgiem.
Ja to z kolei bym chciał abyśmy mieli zespół aby godnie grać w takim towarzystwie.

Odpowiedz
Do tego aby godnie grać w LM nie mamy tym bardziej i przejście Aarhus by tego nie zmieniło.

Odpowiedz
No właśnie.
A mam w pamięci tą naszą przygodę w Europie za Żurawia.
Na prestiżowy mecz z Benfika wystawiliśmy niemal drugi skład. Pierwszy musiał ratować ekstraklasę w weekend.
Dlatego, moim, zdaniem nie ma co się rzucać z motyką na słońce.
Rok temu problem sam się rozwiązał. Genk wybiło nam LE z głowy.

Odpowiedz
No ale po co nam w porywach dwa mecze z dobrymi drużynami? My takie Lincolny, Rapidy albo Ołomuńce mamy na co dzień w lidze. Potrzebujemy meczów z mocarzami.

Odpowiedz
Zrelak właśnie zademonstrował Ishakowi jak należy skontrować piłkę przy prostej główce sprzed bramki.

Odpowiedz
a GKS jak tracić bramkę w chwilę po wyrówaniu stanu dwu-meczu

Odpowiedz
Do tego to nie potrzebujemy demonstracji - wiemy doskonale jak to zrobić Smile

Odpowiedz
wręcz wyznaczamy standardy

można ze stałego fragmentu? można

może drugi napastnik?

Odpowiedz
Poważne pytanie, bez złośliwości.
Czy na dziś (czyli biorę pod uwagę aktualną formę) Gieksa ma lepszych napastników niż Mistrz Polski?

Odpowiedz
Tak. Generalnie to lepsza drużyna.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości