31-07-2026, 08:45
Taka dygresja. Widział ktoś wywiad naszego "kapitana " po meczu czy tylko ja widziałem wywiad Jagiełły Mońki czy Yegbe?
|
Ocena wątku:
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa |
(31-07-2026, 07:55)Skorpion napisał(a): W przyszłą środę to będzie zero na meczu. Bo my już nie gramy w środy.zepchneli Nas na czwartkowe granie już nie będzie tylko o Lechu w środę ale dzielenie z pozostałymi drużynami i komentowanie przez jakiś pionków plus studio z nikomu nie znanymi ekspertami. Sami to sobie zrobiliśmy. Ciekawe czy ktokolwiek pokaże mecz z wysp owczych.
(31-07-2026, 08:45)Zabal napisał(a): Taka dygresja. Widział ktoś wywiad naszego "kapitana " po meczu czy tylko ja widziałem wywiad Jagiełły Mońki czy Yegbe?
(31-07-2026, 08:45)Zabal napisał(a): Taka dygresja. Widział ktoś wywiad naszego "kapitana " po meczu czy tylko ja widziałem wywiad Jagiełły Mońki czy Yegbe?
(31-07-2026, 09:57)maly napisał(a): Nie no bez przesady nie róbmy już z piłkarzy pizd, ludzi bez charakteru itp. Ta drużyna wielokrotnie pokazywała, że ma charakter i mocny mental. Zwycięstwa w kluczowych meczach odnośnie mistrzostwa 2 lata z rzędu. Naprawdę nie wiem co nie pykło w tym meczu, ale nie mam zamiaru nikogo obrażać, bo czasami już niedługo w maju będę ponownie skandował ich nazwiska.
Że Ishak nie mówi po polsku? Pokazuje w inny sposób, że się utożsamia z klubem. Wole takiego kapitana z jakością, który nie ucieka przy pierwszej lepszej ofercie i daje nam trofea niż gościa który będzie gadał po polsku, a nic z nami nie wygra.
(31-07-2026, 09:15)Mosina napisał(a):(31-07-2026, 07:55)Skorpion napisał(a): W przyszłą środę to będzie zero na meczu. Bo my już nie gramy w środy.zepchneli Nas na czwartkowe granie już nie będzie tylko o Lechu w środę ale dzielenie z pozostałymi drużynami i komentowanie przez jakiś pionków plus studio z nikomu nie znanymi ekspertami. Sami to sobie zrobiliśmy. Ciekawe czy ktokolwiek pokaże mecz z wysp owczych.
a faktycznie, LE jest w czwartek, nasz mecz o 19.
pokaże pokaże - spokojnie
(31-07-2026, 09:57)maly napisał(a): Nie no bez przesady nie róbmy już z piłkarzy pizd, ludzi bez charakteru itp. Ta drużyna wielokrotnie pokazywała, że ma charakter i mocny mental. Zwycięstwa w kluczowych meczach odnośnie mistrzostwa 2 lata z rzędu. Naprawdę nie wiem co nie pykło w tym meczu, ale nie mam zamiaru nikogo obrażać, bo czasami już niedługo w maju będę ponownie skandował ich nazwiska.
Że Ishak nie mówi po polsku? Pokazuje w inny sposób, że się utożsamia z klubem. Wole takiego kapitana z jakością, który nie ucieka przy pierwszej lepszej ofercie i daje nam trofea niż gościa który będzie gadał po polsku, a nic z nami nie wygra.
(31-07-2026, 10:03)dst95 napisał(a): Ja nikogo nie obrażam i nie zamierzam obrażać, bo nie jestem trzodą stadionową. Co innego krytyka. Piłkarze byli przez ostatnie 2 miesiące zagłaskiwani (również przeze mnie), to teraz należy im się srogie wiadro krytyki, nie ma co. Oczywiście takiej w punkt, a nie bezmyślnej.Otóż to. Ponieważ po mistrzostwie byli chwaleni, to po wtopie należy ich skrytykować za brak znajomości języka polskiego. Taką krytykę, w punkt krytykę, to ja rozumiem i szanuję.