Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
nie no, czepianie się TERAZ akurat TERAZ braku używania naszego rodzimego języka to naprawdę nasz największy problem. bez dwóch zdań to najlepszy moment na to...
i już kiedyś to pisałem - niektóre osoby NIE MAJĄ ZDOLNOŚCI JĘZYKOWYCH i może nie chcą poświęcać na to czasu, szczególnie gdy w całym klubie mówi się w języku angielskim.

skąd wiedza? jest rozpiska na Flashscorze, my 19, Jaga o 21.

Odpowiedz
Jednakowoż Jesper mówił płynnie i z sensem po polsku.

Odpowiedz
Dzięki. Na oficjalnej żadnej informacji jeszcze na ten temat, co jest bardzo dziwne.. Moim zdaniem to już wczoraj powinno być podane jak na tacy.

P.S Do dzisiaj trzeba wykorzystać punkty z Lechitów. Ci, co chcieli przeznaczyć na zakup biletu na mecz, będą musieli skorzystać z oferty sklepu, jeśli nie będą chcieli, żeby im przepadły.:-)

Odpowiedz
spoko, też się zdzwiłem bo chciałem kupić bilet, ale widzę że w klubie są zbyt wstrząśnięci tym co się wydarzyło a może nie chcą drażnić newsem "nic się nie stało - zapraszamy do zakupu bilet na potyczkę z LE" Smile

Odpowiedz
Co do karnych, nawet gdyby były wcześniej trenowane to patrząc na przebieg spotkania mentalnie strzelaliśmy nie z 11 tylko z 22 metrów i to z murem.

PS widzę ostatnie strony to mocno wałkowany temat języka polskiego (jego braku) u Ishaka. Litości. To nie to miejsce i czas.

Odpowiedz
Czepianie się Ishaka po tym co dla nas zrobił jest dziwne. A już temat językowy to w ogóle hit. Jak pizgał bramy przez te lata to jakoś mu brak tego polskiego nie przeszkadzał. To wina Klubu że nie zapewnił mu przez lata mocnego konkurenta, który zmusiłby go do utrzymywania formy na najwyższym możliwym poziomie.

Odpowiedz
Bilety na Klaksvik normalne po 55zl na 2 lub 4. Komedia!!!!

Odpowiedz
True, sam się nie wystawia przecież + on ma już 33 lata. I tak długo utrzymuje stały wysoki poziom. Tak naprawdę on powinien teraz przegrywać rywalizację z dwoma naciskającymi go młodszymi konkurentami. Przegrywa?

Odpowiedz
(31-07-2026, 10:03)dst95 napisał(a): Niemniej, klubowe zagraniczne legendy / znaczące postaci w ostatnich latach w E-klapie:

Jesus Imaz - mówi po polsku
Flavio Paixao - mówi po polsku
Erik Janza - mówi po polsku
Zoran Arsenić - mówi po polsku

Nie mówię, że to jest jakiś wielki problem jego i tej drużyny, ale naprawdę wolałbym, gdyby się uczył. Nie mówię, że dla Szweda to bardzo proste, ale to naprawdę nie jest nic wielkiego. Nauczył się kopać piłkę na europejskim poziomie, to nauczyłby się też Polskiego na B1/B2, gdyby miał takie chęci.

" Nie mówię, że to jest jakiś wielki problem jego i tej drużyny, ale naprawdę wolałbym, gdyby się uczył. Nie mówię, że dla Duńczyka to bardzo proste, ale to naprawdę nie jest nic wielkiego. Nauczył się trenować na europejskim poziomie, to nauczyłby się też Polskiego na B1/B2, gdyby miał takie chęci."

Big Grin

A teraz zagadka dla dst95 - jakiej narodowości byli trenerzy Imaza, Paixao, Janzy, Arsenica? Big Grin

Odpowiedz
Dokładnie Ishak to nasza legenda i na dodatek nadal z ogromną jakością. Jestem przekonany, że w tym sezonie również w kanadyjce będzie miał 30+. Każdy Polski klub dałby się pokroić za napastnika, który daje takie statystyki od 6 lat, a tu połowa forum widzi w nim największy problem. Mam nadzieję, że podpisze nowy kontrakt minimum na 3 lata i chętnie będę kupował meczówki przez następne 3 sezony z jego nazwiskiem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości