Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Przypomnę tylko, że Rudko miał ciśnięte po jednym meczu i jakoś nikt tutaj nie bronił go tak jak Wy Lisa. Ciekawe tylko czemu?

Odpowiedz
Huj z tym Rudko .

Odpowiedz
Ok tematu nie było.

Odpowiedz
(31-07-2026, 15:53)Skorpion napisał(a): Znaczy jasne możemy mu dać jeszcze 30 szans. Jednakże on gra na bramce. Jak popełnisz błąd to jest koniec bramka i wyjazd z rozgrywek. Napastnik nie trafi chwilę się pośmiejemy w następnej akcji strzeli. A tutaj? Najważniejszy mecz a tu totalna lipa. Jak Rudko jemu tez chciałeś dawać kolejne szansę po tym co odstawiał?

Mrozek odejdzie więc proponuję pogodzić się z tym że Lis będzie jedynką i żadne zaklęcia tu nic nie zmienią. A z Duńczykami zagrał tak samo słabo jak cała reszta drużyny więc nie szukajmy kozłów ofiarnych.

Odpowiedz
Szkoda, że Piotrek to jednak oaza spokoju, bo może jakby był bardziej emocjonalny to w nerwach zastąpiłby jakaś jedną z hal we Wronkach i dał te parę baniek za Bobcka.

Odpowiedz
(31-07-2026, 17:29)Skorpion napisał(a): Przypomnę tylko, że Rudko miał ciśnięte po jednym meczu i jakoś nikt tutaj nie bronił go tak jak Wy Lisa. Ciekawe tylko czemu?

Po pierwszym meczu było 1:0 z Karabachem.

Odpowiedz
A potem zawalił rewanż i już go więcej nie było Wink Zresztą jeszcze wspomnicie moje słowa o ręczniku i będzie płacz i ,,a nie mówiłem" jak w temacie o meczu z Duńczykami. Tylko sztuka polega na tym aby wcześniej wyciągać wnioski.

Odpowiedz
Wszystkich tak rozliczasz czy tylko bramkarzy?

Odpowiedz
Gdyby wyciągać wnioski po Twoim "a nie mówiłem" to już by tego klubu nie było Wink

Odpowiedz
Bramkarz to newralgiczna pozycja. Jak tu zrobisz błąd to jesteśmy w dupie. Co z tego, że przykładowy Muraś w 40 minucie zrobi błąd jest szansa, że ktoś go na naprawi. jak Lis robi za ręcznik to tego już nie naprawi.

Ale owszem rozliczam wszystkich. Agnero to odstrzału natychmiast. Hakans to ostatni to wejścia robi wiatr ale technicznie słabo. Alex D do widzenia nikt go nie widział nikt nie wie co potrafi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości