Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30
Tryb drzewa
Zajebiste czasy. Pracownik wkurwiony na szefa bo szef wymaga od pracownika który źle wykonuje swoją robotę.

Odpowiedz
Ot wnioskiSmile
Gdzie napisałem, że "pracownik wkurwiony"?

Dobra, niestotne. Zerknijcie sobie na Ligę + ekstra z tego meczu.
Nieistotne już w zasadzie, czy plan był dobry, a źle wykonany, czy zły i chujowo wykonany. Mam swoje zdanie, że to jest opcja 2 i winne są obie strony. Teraz to juz nieważne, ważne, co będzie dalej. Czy Niels bedzie ich jebał indywidualnie za błędy, czy oni przez to poprawią grę itp. Ciekaw jestem.

Odpowiedz
Ech.
Niels reagujący na chłodno - źle, bo trener Aarhus krzyczy to charyzma i mental.
Niels reagujący bardziej żywiołowo - źle, bo piłkarze nie pójdą w ogień i będą kwasy.

Nie dogodzisz poznańskim kibicom!

Odpowiedz
Dogodzisz - wynikami.
I 3 punkty przyjechały do Poznania i tyle.

Podzieliłem się swoim spostrzeżeniem odnośnie wkurwienia Nielsa oraz przypuszczeniem, z czego to wynika i jakie są/mogą być reakcje po obu stronach. Tylko tyle, ale widzę że forum nie zawodzi z pogłębioną analityką - w sumie dobrze, znaczy że żyje!

E: tylko do jednego się odniosę indywidualnie - Walemark. On był wyjątkowo, biegając przed Nielsem, poddany "krytyce" - czyli jebany za wszystko. Często bardzo słusznie, jednak zauważyłem że po każdej uwadze od Nielsa on grał kolejne minuty jeszcze gorzej. Taki chyba typ piłkarza, że mu to nie pomaga.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości