Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(05-08-2026, 14:14)Kefas9494 napisał(a): Kurde ja bym tego Karola brał jednak. Bo znając nasze szczęście to po sierpniowym maratonie to kilku piłkarzy wyleci. Nie wierzę, że zdrowi będą zarówno i Hakans i Walemark. Sto procent, że któryś naciągnie sobie mięsień czy chuj wie co jakby to napisał Skorpion.

Niestety szansę na transfery, póki nie będzie pucharów, to tak jak piszę Sułtan są zerowe.

Ale tutaj ani nikt od nas go nie chce, ani on do nas też nie za bardzo się spieszy...

...ale taki Bernardo to jest transfer na jaki czekałem, aż dziwne, że to Górnik, a nie my go wypożyczylismy, przecież to kumpel Palmy. Kogos takiego oczekiwałbym na poz. 6.

Odpowiedz
Jak na moje, gabinety naprawdę mają sraczkę, że może nie być żadnych pucharów. Wyobrażam sobie odpadnięcie z Klaksvik, a i czwarta runda z przykładową Rygą może nie być pewna. Kojarzę na przykład Trnavę, a to chyba podobny byłby rozmiar kapelusza w konkursie o nazwie Eurowpierdol. Nie jest to wcale taki nierealny scenariusz po tym co piłkarze pokazali w rewanżu z Aarhus.

Odpowiedz
Więcej wiary. Klaksvik to ogórasy. Spokojnie w obu meczach będą wygrane

Odpowiedz
Wracając do blubrów.

Berggren ponoć blisko. W NY RB mu nie poszło, ale z Rakowa go pamiętamy dobrze, prawda?

Odpowiedz
Kluby rzekomo dogadane a sam zawodnik lada chwila ma się pojawić w Poznaniu na testach.

Odpowiedz
(05-08-2026, 15:52)strzelisty jupiter napisał(a): Jak na moje, gabinety naprawdę mają sraczkę, że może nie być żadnych pucharów. Wyobrażam sobie odpadnięcie z Klaksvik, a i czwarta runda z przykładową Rygą może nie być pewna. Kojarzę na przykład Trnavę, a to chyba podobny byłby rozmiar kapelusza w konkursie o nazwie Eurowpierdol. Nie jest to wcale taki nierealny scenariusz po tym co piłkarze pokazali w rewanżu z Aarhus.

Chyba jednak lekko dramatyzujesz ?

Odpowiedz
Thórdarson out, Berggren in.

(Wczoraj, 11:36)Sultan napisał(a): Wracając do blubrów.

Berggren ponoć blisko. W NY RB mu nie poszło, ale z Rakowa go pamiętamy dobrze, prawda?

Była opinia, że to nie jest poziom Karlströma.

Odpowiedz
Podpisałbym się wszystkimi kończynami pod taką zamianą Gisli-Gustav

E: ja akurat nigdy miłośnikiem Jespera nie byłem, choć szacunek dla niego mam. Natomiast był on dobry na granie na 2 DP, które lubił J.E. Trener Skorża.
W obecnym modelu nie wiem czy tamten Szwed by sie spełnił, natomiast Berggren moim zdaniem tak.
Silny, w miarę wysoki, do tego z dobrą techniką i przeglądem pola.
Mimo 29 lat - moim zdaniem dobry ruch

Odpowiedz
Pytanie czy to jest ten kot na szóstkę zamiast Antka? Obawiam się, że tak. I jeśli po odejściu Antka już nikt więcej nie przyjdzie to jednak spory zawód (a nie ma co się łudzić). Pewnie ostatecznie wybrali budżetową opcję z uwagi na przerżnięcie z Aarhus, niedogadanie sie z Dorshem i niskie kwoty oferowane za Antka.

Odpowiedz
Idzie na wypo do 2 Bundesligi, już dziś.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Kefas9494, rojber, TonyJJ, 14 gości