Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Hmmm to każdy zaczynałby od 1 rundy? Bo inaczej tego nie widzę.

Odpowiedz
(04-08-2026, 21:49)Mosina napisał(a): Unika się wtedy losowań które są takie rozjechane, że można w ostatniej rundzie trafić na Monako, albo na zespół z Kosowa.
co myślicie?

Wg mnie wystarczyłoby jakby drużyna nierozstawiona wygrywając z faworytem nie przejmowała jego wyższego punktowego współczynnika do losowania kolejnej rundy.

Odpowiedz
Już to było to walkowane przez Icka. Niczego nie przejmuje. Tak jest gdy są rozlosowane pary na 2 rundy do przodu. Nowe losowanie i powrót do swojego miejsca w szeregu

Odpowiedz
tak, dotyczy to sytuacji, gdy losowanie następnego etapu odbywa się przed zakończeniem poprzedniego dwumeczu
nie wiem czy ta koncepcja jest ok czy nie ale i tak jak zwykle nie mamy nic do gadania
zwiększa niby szanse lepszych drużyn które mogą się "potknąć" jak my w ostatnim dwumeczu
no i kwestia czy te "gwarantowane x spotkań" to mecz i rewanż z każdą drużyną w grupie?
wyjdzie w praniu

Odpowiedz
Po transferze Salaha Trabzonspor chyba poszedł w górę w rankingach?

Odpowiedz
Niby doganiamy Czechów rankingowo, tymczasem nadal nie jesteśmy w stanie być jak nasi południowi sąsiedzi w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Jedni i drudzy. Po pierwszych meczach trzeciej rundy eliminacji Sparta, jak i Slovan z dobrymi wynikami. Odprawione odpowiednio Mjällby i - co jeszcze bardziej szokujące - Lyon (czwarta siła Ligue 1 w poprzednim sezonie). Z nieoczywistą porażką też Crvena.

Odpowiedz
(05-08-2026, 11:39)Antonio napisał(a): Po transferze Salaha Trabzonspor chyba poszedł w górę w rankingach?

Nie? Niby dlaczego?

Trabzonspor pójdzie w górę jesli zacznie częściej niz do tej pory wygrywać z silnymi drużynami w lidze i w pucharach.

Czas pokaże.

Odpowiedz
Tymek jazda z kurwami. Ktoś kojarzy czy Puchacz miał okazję w którymś z wcześniejszych klubów grać lub choćby być na ławce w fazie grupowej / ligowej Ligi Mistrzów? Nie chce mi się wertować w tym upale. Smile

Odpowiedz
nie, tylko w kwalifikacjach teraz.

dwa razy w lidze Europy, z Lechem 6 występów, z Unionem jeden mecz.

Odpowiedz
Szczerze życzę chłopakowi, by tam trafił.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości