Liczba postów: 1,805
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
Jak na moje, gabinety naprawdę mają sraczkę, że może nie być żadnych pucharów. Wyobrażam sobie odpadnięcie z Klaksvik, a i czwarta runda z przykładową Rygą może nie być pewna. Kojarzę na przykład Trnavę, a to chyba podobny byłby rozmiar kapelusza w konkursie o nazwie Eurowpierdol. Nie jest to wcale taki nierealny scenariusz po tym co piłkarze pokazali w rewanżu z Aarhus.
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
Więcej wiary. Klaksvik to ogórasy. Spokojnie w obu meczach będą wygrane
Liczba postów: 435
Reputacja:
9
Wracając do blubrów.
Berggren ponoć blisko. W NY RB mu nie poszło, ale z Rakowa go pamiętamy dobrze, prawda?
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
Kluby rzekomo dogadane a sam zawodnik lada chwila ma się pojawić w Poznaniu na testach.
Liczba postów: 435
Reputacja:
9
Wczoraj, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 11:49 przez Sultan.)
Podpisałbym się wszystkimi kończynami pod taką zamianą Gisli-Gustav
E: ja akurat nigdy miłośnikiem Jespera nie byłem, choć szacunek dla niego mam. Natomiast był on dobry na granie na 2 DP, które lubił J.E. Trener Skorża.
W obecnym modelu nie wiem czy tamten Szwed by sie spełnił, natomiast Berggren moim zdaniem tak.
Silny, w miarę wysoki, do tego z dobrą techniką i przeglądem pola.
Mimo 29 lat - moim zdaniem dobry ruch
Liczba postów: 992
Liczba wątków: 3
Reputacja:
33
Pytanie czy to jest ten kot na szóstkę zamiast Antka? Obawiam się, że tak. I jeśli po odejściu Antka już nikt więcej nie przyjdzie to jednak spory zawód (a nie ma co się łudzić). Pewnie ostatecznie wybrali budżetową opcję z uwagi na przerżnięcie z Aarhus, niedogadanie sie z Dorshem i niskie kwoty oferowane za Antka.
Liczba postów: 1,359
Reputacja:
32
Idzie na wypo do 2 Bundesligi, już dziś.