Liczba postów: 435
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
Pisałem już podczas zeszłej rundy, że Gisliego trzeba wypożyczyć. Kierunek natomiast dziwny, moim zdaniem nie pogra za dużo, a przecież o to chodziło. Wolałbym go gdzies w Ekstraklasie lub nawet 1 lidze oglądać.
Powodzenia dla młodego Islandczyka, choć myślę że już nie pogra u nas. Bardzo przezroczysty piłkarz bez jakiejś wiodącej cechy dla pozycji, może poza niezłą techniką użytkową, z której niestety nie umiał zrobić pożytku. Próbowaliśmy potencjału, nie dojechał, zdrowie nie pomogło. W jego miejsce lepiej wziąć młodego z Akademii.
Liczba postów: 992
Liczba wątków: 3
Reputacja:
33
Pytanie czy wypożyczenie z opcją wykupu czy bez? Jeśli bez to spoko i według mnie kierunek dobry. Jak ma zrobić postęp to w takim środowisku. Jak się otrzaska i będzie grał to może wróci do nas w lepszej wersji samego siebie. Jak nie to znaczy, że jest za słaby i będzie trzeba się rozstać z nim definitywnie.
No i w takim razie mam nadzieje, że Bergren to tak jak pisałeś Sułtan przychodzi z Gisliego. A w razie odejścia Antka wpadnie ten zapowiadany kozak na szóstkę.
Liczba postów: 435
Reputacja:
9
A ktoś zapowiadał kozaka na szóstkę?
Berggren jest bardzo ok.
A dalej czekamy, co będzie - LE/LKE czy nic. Antek odejdzie, ale coś tak czuje, że środek pola Pablo, Murawski, Jagiełło, Berggren i np Delikat do rotacji to będzie to, czym będziemy grać na jesieni.
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
No właśnie ja obstawiam, że Bergren za Antka a za Gisliego np. Delikat.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 5
Reputacja:
7
Tak czy inaczej to jest transfer 1 in 1 out więc dalej potrzebujemy kogoś do środka pola jako ten transfer +1, a nie tylko 1:1.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 1,359
Reputacja:
32
Nie po to bierzemy Gustawa żeby odpadać ze wszystkiego.
Liczba postów: 1,359
Reputacja:
32
Ten ruch miał być po II rundzie ( defensywny ). Niezależnie od wyjść z klubu.
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 6
Reputacja:
14
Kurcze, trochę Gisliego na głęboką wodę wrzucili. St.Pauli zapewne się będzie bić o awans, oby jakaś dobra klauzula dotycząca spotkań tam była bo pewny nie jestem, że on tam pogra coś więcej.