Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Gustaw za Gisliego to zmiana na plus. Ale łącząc ostatnio poruszane dwa wątki i jakbym miał wybierać Gustav, a Karol to chyba jednak Karol Wink

Odpowiedz
Na pozycji nr 8 luzuje się miejsce po Jagielle, bo nie mam wątpliwości, że Filip nie da rady fizycznie u Nielsa.

Odpowiedz
Mylisz się, Jagiełło jest piłkarzem bardzo cenionym przez sztab.

Odpowiedz
Ja też go bardzo cenię ale ma uraz za urazem. To już 3 pauza po 2 latach gry.

Odpowiedz
Za nowego całe pół miliona euro to chyba nie jest ten kozak na którego czekamy.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(Wczoraj, 15:48)Róża napisał(a): Ja też go bardzo cenię ale ma uraz za urazem. To już 3 pauza po 2 latach gry.

Są tacy, których przerwy są dłuższe, a powroty dużo gorsze. Filip nie jest nawet w top3 tych, co "fizycznie nie dają rady w drużynie Nielsa". Więc nie nastawiaj się na jego odejście, spokojnie wypełni kontrakt a i przedłużenie jest prawdopodobne.
E: edycja po meczu. Zatrważające jest to, że w klubie nie było planów zakupu 10, a trener wystawia tam Pablo. Gościa, który powinien być rezerwową 8 w klubie.

Odpowiedz
Bez Pablo pressing nie istnieje a chcemy piłkę odbierać wysoko.

Odpowiedz
( 11 godzin(y) temu)Róża napisał(a): Bez Pablo pressing nie istnieje a chcemy piłkę odbierać wysoko.

Żeby ją stracić czy żeby wypierdolic się o swoje giry?

Odpowiedz
(Wczoraj, 12:42)Gugus napisał(a): Kurcze, trochę Gisliego na głęboką wodę wrzucili. St.Pauli zapewne się będzie bić o awans, oby jakaś dobra klauzula dotycząca spotkań tam była bo pewny nie jestem, że on tam pogra coś więcej.

Ja walę. Nie było normalnego klubu? Niech się dobrze umyje po powrocie do Poznania.

Odpowiedz
Ciekawostka z X - Berggren, Bengtsson i Walemark grali ze sobą już razem - 1 sezon w Hacken (2020/21).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 25 gości