Liczba postów: 549
Liczba wątków: 0
Reputacja:
15
Trener Piasta zawsze lubił i potrafił grać z klubami o nastawieniu takim jak nasze. Zresztą poradził sobie z Wisłą tydzień temu, choć tam wiadomo - obrona to poziom pierwszoligowy. Piast z xG 1.8 wykrecił 4 bramki, do tego w sumie mecz wybronił im świetny bramkarz.
Mało grają piłką, raczej bezpośrednio, kilku nowych, nieznanych nam piłkarzy ofensywnych na kontry. Skopiuje granie Klaksvik, ale ma tez dużo więcej jakości niz Farerzy. Musimy więc znaleźć coś więcej, więcej strzałow z dystansu (dlatego Palma/Walemark na 10 koniecznie), więcej rozciągania szerokością (no brak tego Leo!), więc rzeczywiście odkurzyłbym Hakansa żeby sobie przy linii pobiegał.
Liczba postów: 1,677
Reputacja:
35
Z Joelem w składzie tylko wygrywamy. Tak się dziwnie składa, jedyny gracz z kadry. Patryk jest bardzo fajny ale gra cały czas tę samą akcję czyli zejście do lewej i strzał po długim i chyba nigdy tego nie trafił. Palma też ma strzały Panu Bogu na wywiad.
Reputacja:
15
Czyli dziś Palma lub Walemark z Bramką.
Ten fetysz z „z Joelem wygrywamy” jest szkodliwy. Tzn ja wiem że to jest prawda, ale też zakłamanie sytuacji.
Wiem też, że to już było próbowane i nie wyszło, ale znów bym dał szansę - Pereira na prawe skrzydło. Bo on nie broni.
Reputacja:
35
Tak samo jak obwinianie Pablo o cokolwiek.
Reputacja:
15
Nie można to obwiniać za zmarnowane setki? A Palme można, tak?
Liczba postów: 2,848
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Byle to wygrać i tyle. Ważne jest dobre wejście w sezon.
Reputacja:
35
Najważniejsze, że gra Talizman.