Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice, 09.08.2026 17:30
Tryb drzewa
(10-08-2026, 10:29)marekst napisał(a): To sobie przypomnij jak wyglądał Agnero w meczu z Aarhus, kiedy wszedł w końcówce a 10min później już nie miał sił biegać i zdychał.
Widzę niezłą odklejkę klepać po pleckach Agnero a przypierdalać się do Ishaka, a skoro Agnero schodzi wcześniej tzn że trener widzi, że jest cienki i jest do zmiany. Dobrze równie można napisać, że Agnero miałby 1 bramkę gdyby się bramkarz Aarhus nie wyjebał o własne sznurówki.

A ktoś w tym meczu wyglądał dobrze?

Widzę, że niektórzy mają na sztywno zaprogramowane ustawienia fabryczne pt. "Agnero to drewno, które nie umie grać w piłkę i wyrzucony w błoto piniundz". No cóż, warto czasami zmodyfikować i dostosować do rzeczywistości. Zmiennej rzeczywistości.

Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Ma inne atuty niż Ishak, ale technicznie wygląda jakby wyszedł spod rąk Dzepetto, drewniany jest. Rasiak też był drewniany, a 90% napastników z Ekstraklasy chciałoby taką karierę przeżyć.

Joseph, więc nie wiem o jakiej zmiennej mówisz, jest tak samo drewniany jak w okresie, kiedy do nas przychodził, teraz dostaje więcej minut.

Taka to chyba nasza cecha narodowa, że każdy jest zafiksowany na temat własnego zdania. Jak ktoś raz powie, że Agnero to drewno to będzie się tego trzymał aż ten Agnero odejdzie byle tylko nie przyznać, że się pomylił. Tak jest też z trenerami. Ci którzy go zwalniali 2 lata temu zwalniali go też rok temu i już zaczęli łebki wystawiać z norek po Aarhus ale póki co jeszcze są nieśmiali ale kto wie czy w czwartek nie wyjdą na pełnej kurwie. I tak to się kręci. Z resztą nie dotyczy to tylko Lecha i piłki tylko absolutnie wszystkiego.

(10-08-2026, 10:34)strzelisty jupiter napisał(a): Klaksvik. Smile

Racja! Rzeczywiście, szybko te mecze lecą.

(10-08-2026, 11:56)Jerry2015 napisał(a): A ktoś w tym meczu wyglądał dobrze?

Napisałbym, że nikt, ale w sumie Jagiełło Wink

(10-08-2026, 13:02)marekst napisał(a):
(10-08-2026, 10:34)strzelisty jupiter napisał(a): Klaksvik. Smile

Racja! Rzeczywiście, szybko te mecze lecą.

(10-08-2026, 11:56)Jerry2015 napisał(a): A ktoś w tym meczu wyglądał dobrze?

Napisałbym, że nikt, ale w sumie Jagiełło Wink
Zgoda. Jagiełło

Dlaczego nasz Kapitan się tak oględnie cieszył po swojej bramce, jakby co najmniej poprzednie lata spędził w Piaście?

Też to zauważyłem, przez ułamek sekundy się cieszył a potem wyglądało to jakby sobie nagle o czymś, nie wiem, przypomniał ?

(10-08-2026, 19:36)Jankes napisał(a): Też to zauważyłem, przez ułamek sekundy się cieszył a potem wyglądało to jakby sobie nagle o czymś, nie wiem, przypomniał ?

Pewnie przypomniał sobie o swoim beznadziejnym meczu z Aarhus.

A może zamiast wymyślać idiotyczne teorie to ogarniecie, ze może po prostu "spadł mu kamień z serca"? Dopierdalanie się, że po golu nie skakał z radości czy nie podbiegł do Kotła przez całe boisko to już naprawdę szczyt głupoty.

Quo Vadis Forum?

Skocz do:

Browsing: 1 gości