Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice, 09.08.2026 17:30
Tryb drzewa
Są ,,znafcy" jak wy się zawsze pięknie odpalacie. Co tym razem? Skład na finał LM? no bo czemu nie, Dziwnym trafem byliście w pierwszej 10 osób jadących po koledze który zwrócił uwagę na problemy ze składem. A potem po wpierdolu od Duńczyków zeście dwa dni kminili co napisać. Bo wam styki popaliło. Także tego.
Uwielbiam te wasze pseudo eksperckie wysrywy rozbieranie na czynniki pierwsze. To jest zajebiste, tak samo jak potem śmianie się z Was jak w nic nie trafiacie, nie potraficie przyznać się do błędu i bronicie się jak typowy polityk ,,ale ja tak nie mówiłem".

Mógłbym się z was dalej pośmiać biedaki intelektualne (teksty typu ciebie na świecie nie było jakbym słyszał dzieci w 1 klasie podstawowej) ale po co. Przynajmniej jak ktoś czyta to z boku to ma darmowy kabaret.

No i wisienka na torcie. Vojo, NBN Thomalla żaden się nie nadawał i był na miernym poziomie jak Agnero. Także tego czekam na kolejne ciekawostki z życia.

(12-08-2026, 11:14)Skorpion napisał(a): Są ,,znafcy" jak wy się zawsze pięknie odpalacie. Co tym razem? Skład na finał LM? no bo czemu nie, Dziwnym trafem byliście w pierwszej 10 osób jadących po koledze który zwrócił uwagę na problemy ze składem. A potem po wpierdolu od Duńczyków zeście dwa dni kminili co napisać. Bo wam styki popaliło. Także tego.
Uwielbiam te wasze pseudo eksperckie  wysrywy rozbieranie na czynniki pierwsze. To jest zajebiste, tak samo jak potem śmianie się z Was jak w nic nie trafiacie, nie potraficie przyznać się do błędu i bronicie się jak typowy polityk ,,ale ja tak nie mówiłem".

Mógłbym się z was dalej pośmiać biedaki intelektualne (teksty typu ciebie na świecie nie było jakbym słyszał dzieci w 1 klasie podstawowej) ale po co. Przynajmniej jak ktoś czyta to z boku to ma darmowy kabaret.

No i wisienka na torcie. Vojo, NBN Thomalla żaden się nie nadawał i był na miernym poziomie jak Agnero. Także tego czekam na kolejne ciekawostki z życia.

Fajnie byłoby gdybyśmy rozmawiali ze sobą na forum na nieco wyższym poziomie i z nieco mniejszą dawką emocji, bo po co sobie skakać do gardeł? Oczywiście tyczy się to nie tylko Ciebie, ale również kolegów unoszących się emocjami stronę wcześniej...

Zgadzam się, niestety się nie da. Widzisz niektórzy tutaj jedyne co potrafią to zamiast odnieść się merytorycznie do dyskusji to odnieść się do osoby piszącej. Ale tego niestety nie zmienisz.

(12-08-2026, 11:14)Skorpion napisał(a): Są ,,znafcy" jak wy się zawsze pięknie odpalacie. Co tym razem? Skład na finał LM? no bo czemu nie, Dziwnym trafem byliście w pierwszej 10 osób jadących po koledze który zwrócił uwagę na problemy ze składem. A potem po wpierdolu od Duńczyków zeście dwa dni kminili co napisać. Bo wam styki popaliło. Także tego.
Uwielbiam te wasze pseudo eksperckie  wysrywy rozbieranie na czynniki pierwsze. To jest zajebiste, tak samo jak potem śmianie się z Was jak w nic nie trafiacie, nie potraficie przyznać się do błędu i bronicie się jak typowy polityk ,,ale ja tak nie mówiłem".

Ty po 3 meczach zeszłego sezonu chciałeś trenera zwalniać i kontrakty rozwiązywać. Merytoryka w Twoim wykonaniu. I oczywiście przyznanie sie do błędu

Udowodnij Big Grin a zapomniałem nie umiesz. Masz tam w kajeciku zapisane, że chciałem zwolnić trenera i robisz kopiuj wklej Big Grin taka typowa nie powiem co.

Trenera chciałem zwalniać w kwietniu dwa lata temu był zakład przegrałem przeprosiłem (nie tak jak ,,znafcy") drugi raz w grudniu tak jak wszyscy kiedy był kryzys Big Grin tak wiec coś ci tam gdzieś dzwoni typie ale gdzie to tradycyjnie nie wiesz. Ale dlaczego ma mnie to jeszcze dziwić. Lepiej spruj się do kogoś, że śmie napisać, że skład wymaga poprawy. A nie poczekaj teraz to wasza narracja i pisanie o tych LO, DP czy skrzydłach teraz wolno.. zapomniałem

Chłopcze Ty co drugi mecz się kompromitujesz. I pamiętaj żeby czasem nie oglądac LE lub LK jezeli chłopaki awansują bo kto by takie gówno oglądał. I sprawdź czy masz już wszystkie zeszyty i kredki w piórniku.

Dlaczego pierwszy Twój wpis po meczy u z Piastem był po 2 dniach i dotyczył tego, że ludzie nie krytykują Agnero?

Bo mu pewnie styki popaliłoWink

(12-08-2026, 12:07)rojber napisał(a): Bo mu pewnie styki popaliłoWink

Jakby To Grom napisał? XD Smile

Nie zapomnijcie na koniec sprzedać Alego za 300 tys euro zimą bo jest słaby i chujowy Big Grin i przecież za to siano można kupić takiego samego zawodnika w pełni zdrowego co nie Wink eksperci z bożej łaski. Co tam jeszcze pionki?

A Antonio farmazon kłamca i oszust.. no tak mecz był 9 mój wpis także 9.. co tam jeszcze bełkoczesz oszuście? Patrz w 20 sekund cię wyjaśniłem i co teraz. Musisz mieć w tej swojej podstawówce(non stop o tym piszesz) którą pewnie ledwo teraz kończysz chujowe życie Big Grin jak jedyne z czego tam słyniesz to kłamstwo.

Wy się sam oracie i wystawiacie na śmieszność. Wam nawet nie trzeba pomagać. Wam wystarczy dać dostęp do klawiatury i czekać na kolejne strzały w stopę.

Skocz do:

Browsing: 1 gości