Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
To jedziemy z kolejnym finałem. U nas sytuacja kadrowa się poprawia. Do treningów wrócili Hakans i Douglas. Szczególnie ważny jest ten pierwszy bo to daje nadzieje, że nie ujrzymy w tym meczu Brajana. Nie ma co się wielce rozwodzić, trzeba jebnąć przydupasów Warszawki i tyle.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Strzelić bramkę jako pierwsi i trzymać wynik potem. Radomiak raczej utrzymanie ma. Choć z racji tego z kim trzymają to się pewnie zepną.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
strzelić bramkę jako pierwsi i potem zrobić wszystko żeby strzelić drugą jak przeciwnik się weźmie za atakowanie. My nie mamy żelaznej obrony - albo ja jakoś tak to widzę, mam wrażenie że jesteśmy dość łatwi dla przeciwników w tym względzie. więc obawiam się że 1:0 nie utrzymamy.
Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
24-04-2025, 14:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2025, 14:41 przez rojber.)
Po Puszczy jedziemy do Warszawy. Zgadzam się, że Bartek i któryś z dwójki Walemark - Gholizadeh powinni się wykartkować na wszelki wypadek.
E:
Teraz wyczytałem, że Walemark nie trenuje bo narzeka na drobny uraz. Występ pewnie stoi pod znakiem zapytania.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ja wiem, że trener ma swoje zasady.. Ale w tym przypadku na ławkę bym go zabrał!
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
W briefingu z trenerem słowa o tym nie było. Gdzie to znaleźliście?
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zagrożony pauza jeszcze Kozubal. Ja bym 3 wykartkowal na mecz z Puszczą.
1. Salamon - za niego Mońka
2. Kozubal - za niego Muraś
3. Ali - za niego Walemark jeśli będzie zdrów na Puszczę