Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Radomiak Radom - Lech Poznań 27.04.2025 17.30
Tryb drzewa
To jedziemy z kolejnym finałem. U nas sytuacja kadrowa się poprawia. Do treningów wrócili Hakans i Douglas. Szczególnie ważny jest ten pierwszy bo to daje nadzieje, że nie ujrzymy w tym meczu Brajana. Nie ma co się wielce rozwodzić, trzeba jebnąć przydupasów Warszawki i tyle.

Odpowiedz
Strzelić bramkę jako pierwsi i trzymać wynik potem. Radomiak raczej utrzymanie ma. Choć z racji tego z kim trzymają to się pewnie zepną.

Odpowiedz
strzelić bramkę jako pierwsi i potem zrobić wszystko żeby strzelić drugą jak przeciwnik się weźmie za atakowanie. My nie mamy żelaznej obrony - albo ja jakoś tak to widzę, mam wrażenie że jesteśmy dość łatwi dla przeciwników w tym względzie. więc obawiam się że 1:0 nie utrzymamy.

Odpowiedz
A co myślicie o wykartkowaniu się nie których zawodników?
Po 3 żółte ma Douglas, Salamon, Walemark (pewnie nie zagra) oraz Ali. Następny gramy z Puszczą u siebie. Myślę że Salamon i Ali mogliby odpocząć Wink

Odpowiedz
Po Puszczy jedziemy do Warszawy. Zgadzam się, że Bartek i któryś z dwójki Walemark - Gholizadeh powinni się wykartkować na wszelki wypadek.

E:
Teraz wyczytałem, że Walemark nie trenuje bo narzeka na drobny uraz. Występ pewnie stoi pod znakiem zapytania.

Odpowiedz
(24-04-2025, 14:17)rojber napisał(a): E:
Teraz wyczytałem, że Walemark nie trenuje bo narzeka na drobny uraz. Występ pewnie stoi pod znakiem zapytania.

k.....to jest niewiarygodne Sad

Odpowiedz
Ja wiem, że trener ma swoje zasady.. Ale w tym przypadku na ławkę bym go zabrał!

Odpowiedz
W briefingu z trenerem słowa o tym nie było. Gdzie to znaleźliście?

Odpowiedz
(24-04-2025, 18:59)Mosina napisał(a): W briefingu z trenerem słowa o tym nie było. Gdzie to znaleźliście?

sportowy-poznan.pl

Dlatego Walemark jest w Poznaniu, mikrourazy się go trzymają.

Odpowiedz
Zagrożony pauza jeszcze Kozubal. Ja bym 3 wykartkowal na mecz z Puszczą.
1. Salamon - za niego Mońka
2. Kozubal - za niego Muraś
3. Ali - za niego Walemark jeśli będzie zdrów na Puszczę

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości