Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Radomiak Radom - Lech Poznań 27.04.2025 17.30
Tryb drzewa
Żeby wejść w drugiej połowie i zrobić różnicę Wink
Może się nie czuje za dobrze wiec jest oszczędzany ale jak będzie potrzeba to wejdzie. Jak embappe wczoraj w realu Wink

Odpowiedz
Klasyk, 1 połowa piękna, full kontrol. Druga połowa totalna kaszana. Niesamowite co im się w przerwie dzieje. Nie potrafimy piłki utrzymać z miernym dziś Radomiakiem.

Gurgul i wyprowqdzanie piłki z własnej połowy, za każdym razem strach w oczach, panika w nogach.

Piękne prezenty, kurwa

Odpowiedz
Frajerstwo na poziomie mistrzowskim. Całą drugą połowę graliśmy jak byśmy nie chcieli wygra. Niestety mocno zapracowaliśmy żeby zremisować

Odpowiedz
Jakieś pytania? Tak tak to polska liga wszystko możliwe

Odpowiedz
Bardzo słabo Sousa, słabo Kozubal. Młodzi na obronie - kto coś w nich widzi? Druga połowa to cały Lech z tego sezonu, nie dojechali.
A jeszcze var, jak tam siedział Frankowski który Lecha wstecz kocha to wiedziałem już, że tak namaluje linie, że Ishak z własnej połowy by wychodził i by mu namalował. Ja po 10 powtórkach nie mam przekonania, że spalił.

Odpowiedz
Dzięki Mońka. Dzięki trenerze frajerze tak się przegrywa mistrza. W LKE wpierdol od Szwedów w drugiej rundzie transfery typu ten frajer ze Szwecji za pół darmo i tyle z tego będzie.

Odpowiedz
Kolejny mecz, którego nie potrafią przepchnąć. Ja pierdole.. Mońka? Mistrz asysty dla przeciwnika. Może w przyszłym sezonie będzie mistrz

Odpowiedz
Wynik sprawiedliwy niestety. Dwa totalnie idiotyczne błędy przy bramkach popełnione. Na tym poziomie, w tej części sezonu, przy takiej sytuacji w tabeli takie babole nie mają prawa się zdarzać.

Odpowiedz
Ja pierdole dzwonić po Skorże, kupić bilet na klasę PREMIUM VIP SUPER, do samolotu cycate azjatki dać i kilogram koksu i błagać, żeby jutro lądował w Poznaniu i ratował sezon, a frederiksena jeszcze dziś WYPIERDOLIĆ
co odjebał jakiś mońka to kurwa głowa mała, milić też zamiast wypierdolić to też pizda stał.

Odpowiedz
Sousa dotknął dzisiaj piłki? Obrona to jest cała do wyjebania. I to by było na tyle.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości