Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Klasyk, 1 połowa piękna, full kontrol. Druga połowa totalna kaszana. Niesamowite co im się w przerwie dzieje. Nie potrafimy piłki utrzymać z miernym dziś Radomiakiem.
Gurgul i wyprowqdzanie piłki z własnej połowy, za każdym razem strach w oczach, panika w nogach.
Piękne prezenty, kurwa
Liczba postów: 13
Reputacja:
2
Frajerstwo na poziomie mistrzowskim. Całą drugą połowę graliśmy jak byśmy nie chcieli wygra. Niestety mocno zapracowaliśmy żeby zremisować
Liczba postów: 47
Reputacja:
2
Jakieś pytania? Tak tak to polska liga wszystko możliwe
Liczba postów: 20
Reputacja:
1
27-04-2025, 19:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2025, 19:31 przez Lucyferek.)
Bardzo słabo Sousa, słabo Kozubal. Młodzi na obronie - kto coś w nich widzi? Druga połowa to cały Lech z tego sezonu, nie dojechali.
A jeszcze var, jak tam siedział Frankowski który Lecha wstecz kocha to wiedziałem już, że tak namaluje linie, że Ishak z własnej połowy by wychodził i by mu namalował. Ja po 10 powtórkach nie mam przekonania, że spalił.
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Dzięki Mońka. Dzięki trenerze frajerze tak się przegrywa mistrza. W LKE wpierdol od Szwedów w drugiej rundzie transfery typu ten frajer ze Szwecji za pół darmo i tyle z tego będzie.
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Kolejny mecz, którego nie potrafią przepchnąć. Ja pierdole.. Mońka? Mistrz asysty dla przeciwnika. Może w przyszłym sezonie będzie mistrz
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
27-04-2025, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2025, 19:32 przez SpokoLoko.)
Wynik sprawiedliwy niestety. Dwa totalnie idiotyczne błędy przy bramkach popełnione. Na tym poziomie, w tej części sezonu, przy takiej sytuacji w tabeli takie babole nie mają prawa się zdarzać.
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Ja pierdole dzwonić po Skorże, kupić bilet na klasę PREMIUM VIP SUPER, do samolotu cycate azjatki dać i kilogram koksu i błagać, żeby jutro lądował w Poznaniu i ratował sezon, a frederiksena jeszcze dziś WYPIERDOLIĆ
co odjebał jakiś mońka to kurwa głowa mała, milić też zamiast wypierdolić to też pizda stał.
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Sousa dotknął dzisiaj piłki? Obrona to jest cała do wyjebania. I to by było na tyle.