Liczba postów: 258
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Trzeba bedzie wykorzystać swoje szanse i tyle. LE to nie LK wiec nie ma sie co spodziewać ogórków. Fajnie że wyjazd do Anglii. Jagiellonia chyba trochę łatwiejszych przeciwników ma ale to tylko na papierze.
Liczba postów: 2,771
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
A ja myślałem, że gra się po to aby w lutym zagrać dalej. A nie ostatniego dnia stycznia pożegnać się z 3 pkt po fajnych porażkach.
Liczba postów: 198
Reputacja:
5
Ścisnąć poślady, awansować do kolejnej fazy i wtedy tam można trafić na wymarzony przez niektórych Milan/Juve/Marsylię. Nie ma co beczeć.
Losowanie moim zdaniem zajebiste. Po ostatnich kilku latach w LK i graniu z "egzotycznymi" czasem klubami w końcu konkrety. Ja się jaram.
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 5
Reputacja:
7
Szkoda, że nie dostaliśmy Milanu czy Juve ale ogółem losowanie nie najgorsze sportowo, kibicowsko za to średnio.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 2,331
Liczba wątków: 18
Reputacja:
96
liczę na 10 pkt i wyjście dalej. kibicowsko średnio, sportowo ok
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
28-08-2026, 14:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2026, 14:44 przez Lucyferek.)
LE i LM to puchary dla Skorpiona, chłopak będzie w siódmym niebie gdy ktoś nas zleje, będzie mógł wylewac swój jad częściej niż zwykle. Niels i Agnero to się po tej traumie nie podniosą, chyba że nie czytają tutaj tych mądrości.
Liczba postów: 438
Reputacja:
17
Benfica, Bayer czy kluby Angielskie nie są to może mocarze kibicowscy ale myślę że jednak jest to dużo wyższa półka niż ostatnio mieliśmy okazję widzieć.
Liczba postów: 962
Reputacja:
39
Ostatnią ekipą z tej półki był Villarreal. Oczywiście na papierze, bo nie wystawili pierwszego garnituru. Fiorentina to już jednak była półka niżej.