Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech w europejskich pucharach
Tryb drzewa
Trzeba bedzie wykorzystać swoje szanse i tyle. LE to nie LK wiec nie ma sie co spodziewać ogórków. Fajnie że wyjazd do Anglii. Jagiellonia chyba trochę łatwiejszych przeciwników ma ale to tylko na papierze.

Odpowiedz
Ale kurde, co za marudy z Was. Big Grin Nie wierzę w to co czytam. Ja byłbym absolutnie zawiedziony jakbyśmy dostali możliwie najłatwiejsze losowanie. Po to gra się w Lidze Europy, żeby grać z wielkimi markami takimi jak drużyny z Anglii. A to jest piłka nożna i wszystko może się zdarzyć.

Odpowiedz
A ja myślałem, że gra się po to aby w lutym zagrać dalej. A nie ostatniego dnia stycznia pożegnać się z 3 pkt po fajnych porażkach.

Odpowiedz
Ścisnąć poślady, awansować do kolejnej fazy i wtedy tam można trafić na wymarzony przez niektórych Milan/Juve/Marsylię. Nie ma co beczeć.

Losowanie moim zdaniem zajebiste. Po ostatnich kilku latach w LK i graniu z "egzotycznymi" czasem klubami w końcu konkrety. Ja się jaram.

Odpowiedz
Szkoda, że nie dostaliśmy Milanu czy Juve ale ogółem losowanie nie najgorsze sportowo, kibicowsko za to średnio.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
liczę na 10 pkt i wyjście dalej. kibicowsko średnio, sportowo ok

Odpowiedz
LE i LM to puchary dla Skorpiona, chłopak będzie w siódmym niebie gdy ktoś nas zleje, będzie mógł wylewac swój jad częściej niż zwykle. Niels i Agnero to się po tej traumie nie podniosą, chyba że nie czytają tutaj tych mądrości.

Odpowiedz
Benfica, Bayer czy kluby Angielskie nie są to może mocarze kibicowscy ale myślę że jednak jest to dużo wyższa półka niż ostatnio mieliśmy okazję widzieć.

Odpowiedz
Ostatnią ekipą z tej półki był Villarreal. Oczywiście na papierze, bo nie wystawili pierwszego garnituru. Fiorentina to już jednak była półka niżej.

Odpowiedz
Tak jak chyba większość - Liczyłem na Milan, Juventus albo Marsylie u siebie. Nie udało się, ale generalnie losowanie uważam za dość udane. Są i mocne europejskie marki, ale są również drużyny, które dają nadzieję na wyjście z grupy. Fajnie jak byśmy ostatni mecz grali u siebie z szansą na wyjście z grupy - mogą być wtedy fajne emocje w multilidze Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości