Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Radomiak Radom - Lech Poznań 27.04.2025 17.30
Tryb drzewa
(28-04-2025, 07:21)Skorpion napisał(a): Lepszej okazji już nie będzie. Choć tak naprawdę to i tak jedyne na co mogliśmy liczyć to na wpierdol od Jagi dla Rakowa. Nadal to nasza jedyna szansa.

Też, ale gdybyśmy dowieźli 3 punkty wczoraj....to były by też inne warianty dogonienia Rakowa....tak szczerze mówiąc, to ciężko o jakiekolwiek argumenty, że jednak Lech zdobędzie MP. Pozostaje liczyć na cud.

Odpowiedz
Jakby tak spojrzeć na ostatnie MP jakie zdobywał Lech to z reguły bazowaliśmy na cudzie w samej końcówce sezonuWink

Odpowiedz
Znowu "mecz-sezon Lecha w pigułce", dobry początek, wszystko pod kontrolą, i nage jebs. Słońce też nieźle rozdawało karty. Mam wrażenie, że przy pierwszej straconej bramce Mrozek (moim zdaniem - trochę współwinny jej straty) był oślepiony i podał do tego, kogo widział: Mońki, który momentalnie był pod pressingiem i spanikował.
Mecz położylo zejście Bartka, zabrakło generała, pewnie dlatego Niels zaryzykował i wpuscił Murawskiego z kontuzją.
Ja już się przestałem denerwować. Za grę w tym sezonie - nie zasługujemy na MP, co wcale nie znaczy, że go jeszcze nie zdobędziemy. Mamy niestabilny, podatny na kontuzje skłąd zbyt płytki nawet na efektywną grę tylko na jednym froncie, dobre wyniki oparte są na krókotrwałych skokach formy indywidualności (byc może największych w lidze oprócz Pululu i Koulurisa) pomiedzy kontuzjami.

Odpowiedz
(28-04-2025, 12:53)WaNiA napisał(a):
(28-04-2025, 07:21)Skorpion napisał(a): Lepszej okazji już nie będzie. Choć tak naprawdę to i tak jedyne na co mogliśmy liczyć to na wpierdol od Jagi dla Rakowa. Nadal to nasza jedyna szansa.

Też, ale gdybyśmy dowieźli 3 punkty wczoraj....to były by też inne warianty dogonienia Rakowa....tak szczerze mówiąc, to ciężko o jakiekolwiek argumenty, że jednak Lech zdobędzie MP. Pozostaje liczyć na cud.

Ja to bym liczył na główkę Jopa - ale cholera no nie ma jak. Sorry za sarkazm ale ja już zwyczajnie nie umiem inaczej. Klub mem to przynajmniej biorę to na wesoło...

Odpowiedz
Z drugiej strony. My się tak wkurzamy na klub, piłkarzy, trenerów, zarząd i bóg wie kogo jeszcze a może liga jest reżyserowana przez buków którzy:
- sponsorują w mniejszym lub większym stopniu KAŻDY klub Ekstraklasy
- sponsorują niemal każdego dziennikarza lub redakcję w której pracują.
Wchodzisz na meczyki.pl? Bukmecherzy
Kanał Sportowy? Bukmacherzy
Goal.pl? Bukmacherzy
Weszło? Bukmacherzy
Nawet Stanowski jako osoba jest sponsorowany przez bukmacherów.
To bardzo mocno trąci patologią. Potem mamy co sezon kolejki cudów, wyścigi żółwi i całą resztę polskiego piekiełka z którego każdy chce uciec i nikt do niego nie chce wracać.

Odpowiedz
Yeeee!

Pojawił się post na fejsie, R.Murawski na fp Lecha "Nie skladamy broni...!"

To co oni wczoraj po przerwie zrobili? ?

Odpowiedz
Zrobili typowego Lecha za Frederiksena.

Odpowiedz
Dobrze, że tego nie przegrali. To tylko dwa pkt do Rakowa Big Grin

Odpowiedz
Sousa zamyślony i nastawiony na analizę swego wnętrza, nie bardzo miał kontakt z wydarzeniami boiskowymi, chyba jakieś opcje już rozważa...

Podskórnie czuję, że - znając naszą śmieszną ligę - w ciągu tych 4 kolejek jeszcze będą momenty typu "ku*wa, a jednak chyba się uda!/ku*wa, jednak się nie uda".

Odpowiedz
Oczywiście, że tak. Cztery kolejki, wuchta grania, będzie się działo.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości