Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Puszcza Niep: 03.05.2025/20:15
Tryb drzewa
No i wygrali.. i to w jakim stylu. Szkoda że tydzień temu nie potrafili. Spadkowicze już znamy!

Odpowiedz
Fajnie, że bez kartek. Oby uraz Hakansa nie był poważny ale boję się, że tradycyjnie już pauza w kolejnym meczu.

Odpowiedz
"A może jeszcze nie trzeba się rozchodzić?" : ))))

Odpowiedz
Fajne zachowanie Hakansa gdzie dał młodemu gola chociaż myślałem że nie trafi. Fajny meczyk będzie fajna statystyka na koniec roku.

Odpowiedz
Też myślałem że Lissman nie trafi.

Ahh, gdyby można było zabrać gole z tego meczu i dodać w innych, wcześniejszych to byśmy już dawno mieli mistrza. Tak zostaje liczyć w Jagę, Koronę która jest mocna u siebie i coś nam jest winna, ale przede wszystkim w nas samych.

Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie nie wygrywamy mistrza a Rząsa zostaje na stanowisku. Ten sezon miał być ostatnią szansą dla niego i sami pamiętajmy o tym w ostatniej kolejce, żeby nieudacznikowi Rutkowi to przypomnieć.

Odpowiedz
No trzeba przyznać, że słabych Rząsa tych piłkarzy sprowadził.

Odpowiedz
Dla tych co byli na stadionie to będzie pamiętny mecz jak ten z SiarkąWink

Odpowiedz
Mrozek i Mońka - odkupili to co w Radomiu. Zwłaszcza ten pierwszy - TOP.

Odpowiedz
(Dzisiaj, 00:01)joseph napisał(a): Mrozek i Mońka  - odkupili to co w Radomiu. Zwłaszcza ten pierwszy - TOP.

Tego co odwalili w Radomiu nie są w stanie odkupić w jednym meczu ze spadkowiczem, minimalisto. Tam zawiodła cała drużyna, nie tylko oni. I możliwe że tych 2 punktów straconych tam zabraknie na koniec.

Odpowiedz
(Wczoraj, 23:22)marekst napisał(a): Dla tych co byli na stadionie to będzie pamiętny mecz jak ten z SiarkąWink

daleko idące porównanie Wink

ale chciałem trochę o tym napisać, w piłce nożnej chodzi o emocje, bramki, polot i radość. dziś było to wszystko, a ludzi na trybunach to poniosło, nawet na prostej okazało się że wiara umie w piosenki i zna słowa. wprawdzie to nie był mecz w finale, o tytuł czy z Legią, tylko tylko z Puszczą. I to że na taki mecz, gdzie pewnie już niewielu wierzy w tytuł, przyszło 25 tyś, i dostali mnóstwo pięknych bramek i po prostu radości, było zarąbiste. I nie zawsze trzeba patrzeć czy ktoś inny przegrał, wygrał, liczyć punkty i patrzeć na tabelę. Dziś to była czysta radość z obecności na stadionie. Czułem się jak w sezonie 2001/2002 gdy golilśmy wszystkich wracając do pierwszej ligi. Niech ten zespół urośnie tym meczem i zobaczy że z Puszczami też potrafi Wink I pozdrawiam Pana z kolejki do wejścia na stadion z niebiesko-białą laską, który kibicuje Lechowi 63 lata. Zaczął rok po tym jak Anioła skończył karierę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości