No to jedziemy z kolejnym finałem. Oba zespoły zapewne uskrzydlone ostatnimi swoimi wynikami. Różnica jest jednak taka, że my musimy a Legia ma już wywalone. Jedyny ich motywator to chęć odegrania się za 5-2 w Poznaniu. Co do Lecha to wczoraj pojawił się raport medyczny. Cały czas nie trenują z zespołem Walemark, Murawski i Salamon. Do tego niepewny jest Gholizadeh. Z plusów to zdrowy Hakans no i Douglas wrócił do treningów. Podsumowując wygląda to bardzo ciężko.
Ocena wątku:
Title: Legia Warszawa - Lech Poznań 11.05.2025 17:30
Tryb drzewa |
07-05-2025, 07:50
Skupić się i robić swoje i liczyć że nic nie zjebiemy! Mam dziwne przeczucie, że do meczu to wszyscy będą zdrowi.
07-05-2025, 08:04
Lech i Raków bez trzech punktów w tej kolejce. My remis, oni wpierdol.
07-05-2025, 10:06
To nic nam to nie da

07-05-2025, 10:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2025, 10:45 przez strzelisty jupiter.)
Da, bo ci w Kielcach pamiętają zapewne kto dał utrzymanie Koronie w minionym sezonie.
Liczę, że 7 punktów da nam mistrzostwo. Co nie znaczy, że nie trzeba spróbować wygrać w stolycy.
Liczę, że 7 punktów da nam mistrzostwo. Co nie znaczy, że nie trzeba spróbować wygrać w stolycy.
Oby się to sprawdziło. I jednak liczę na zwycięstwo w Stolicy!
07-05-2025, 20:37
Strzelisty ufam Tobie! Pamiętam jak w 2022 przewidywałeś Majstra gdy mieliśmy stratę do Rakowa i większość (w tym ja) zwątpilo...
Mam tylko nadzieję że pracuje z nami dobry psycholog, trener motywacji czy inna szeptucha bo największy problem widzę nie w nogach a w głowie.
Legia już na wakacjach i trzeba to wykorzystać
Mam tylko nadzieję że pracuje z nami dobry psycholog, trener motywacji czy inna szeptucha bo największy problem widzę nie w nogach a w głowie.
Legia już na wakacjach i trzeba to wykorzystać
07-05-2025, 21:23
(07-05-2025, 10:43)strzelisty jupiter napisał(a): Da, bo ci w Kielcach pamiętają zapewne kto dał utrzymanie Koronie w minionym sezonie.
kiedyś były tzw spółdzielnie. myślicie że teraz jest coś w tym stylu "nie chcemy żeby raków zdobył mistrza więc odpuścimy Lechowi". w sumie to każdy gra o coś - nawet 1 miejsce wyżej w tabeli daje hajs. No i nie widzę jakoś wielce żeby ktokolwiek odpuszczał (przynajmniej nam). żeby przypadkiem nam nie zabrakło po prostu Warty w lidze - trzeba było ich nie spuszczać

07-05-2025, 21:34
Było by pewne 6 pkt
których nam teraz brakuje. Ale Warty już nie ma i raczej nie będzie przez bardzo długi czas.
Legia się nie położy mają PP i pamiętają 5:2

Legia się nie położy mają PP i pamiętają 5:2
07-05-2025, 21:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2025, 22:01 przez strzelisty jupiter.)
@Mosina, piszę życzeniowo, bo co nam pozostało.
@galis, wtedy może nie że byłem pewien mistrza, ale były ku temu przesłanki i graliśmy jak z nut. Wierzyłem i się akurat spełniło. Musiało się udać i wyszło. Teraz zbyt dużo wtop. Będzie bardzo ciężko wyprzedzić Raków niestety. Oby nie zabrakło tych dwóch czy nawet jednego punktu, bo będziem se pluć w brodę wymieniając jednym tchem Lechię, Śląsk, Radomiak czy inny Motor.
@galis, wtedy może nie że byłem pewien mistrza, ale były ku temu przesłanki i graliśmy jak z nut. Wierzyłem i się akurat spełniło. Musiało się udać i wyszło. Teraz zbyt dużo wtop. Będzie bardzo ciężko wyprzedzić Raków niestety. Oby nie zabrakło tych dwóch czy nawet jednego punktu, bo będziem se pluć w brodę wymieniając jednym tchem Lechię, Śląsk, Radomiak czy inny Motor.
Browsing: 1 gości