Liczba postów: 37
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Żeby tylko nie obsrali zbroi bo już pokazali, że to potrafią bardzo dobrze. Jednak mimo wszystko człowiek się łudzi i wierzy, że tym razem będzie inaczej i przez 90minut będą grali na pełnej k
NSNP niech w końcu przekuje się w czyny
Liczba postów: 112
Reputacja:
1
Wierzę w przepowiednię Strzelistego, 2022 też miał rację!
Poza tym jestem dziwnie spokojny, po tym jak oddaliśmy lidera w sposób frajerski los dał nam szansę i znów wszystko zależy od nas! Jeśli ta Druzyna ma mental Mistrza to będzie dobrze; jeśli nie ma trudno - nie wygramy za nich. Nie gramy z Fiorentiną tylko z Legią, ti nie trzeba cudu więc do umiejętności należy dołożyć koncentrację i zaangażowanie. Qrwa! To my gramy o Majstra nie oni. Ktoś wyżej napisał o pianie na ustach, ja oczekiwałbym noża w zębach i tego co "r" nie wymawia który znów powie o "double bonus" - tym razem przed meczem.
Liczba postów: 426
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Mam nadzieję że Jagiełło w podstawie. Rano coś w meczykach bąkali o kontuzji. Mam nadzieje ze to zasłona. Za duzo tych kontuzji
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
11-05-2025, 16:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2025, 16:05 przez Janiko.
Powód edycji: Dopisek
)
Mrozek - Perreira, Milic, Mońka, Gurgul - Sousa, Hotic, Kozubal - Hakans, Ishak, Golizadeh
Na nich !!!
Liczba postów: 36
Reputacja:
2
Środek obrony potężny.. Obym to odszczekiwał ale brak 6 w składzie (Murawski, Jagiełło) i ta para stoperów to zwiastuje problemy w obronie
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Jak widać obecna kadra nie wystarcza nawet na grę na jednym froncie… dramat. Ilość kontuzji na wiosnę najzwyczajniej w świecie poraża.
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Słabo to wygląda, środek obrony i środek pola dramat. Bez Jagiełły i bez Murasia będzie ciężko. Trudno, gramy tym co mamy, jazda z kurwami i dziś wskakujemy na fotel lidera.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
My musimy oni mogą nam popsuć święto!
Liczba postów: 205
Reputacja:
6
Z musu mocno ofensywne ustawienie musi być. Na ławce tylko Walemark i Lisman, którzy będą ewentualnie być zmianami „na plus”. Na Kozubalu duża odpowiedzialność, ale to akurat nie problem moim zdaniem.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Panie Niels, zmień Pan Gurgula. Hoticia też. Tu śmierdzi czerwonymi.